Pretraga

U sinoćnjoj je Potjeri postavljen zastrašujući i okrugli rekord: Natjecateljima kao da se uvukao strah u kosti

A- A+

Sinoćnja Potjera ostat će upamćena po postavljanju okruglog rekorda, koji je zajedničkim snagama postigla lovačka četvorka. Naime, Morana je ulovila dvočlanu ekipu u završnoj dionici igre, što je bio 20. put u nizu, da natjecateljska ekipa nije uspjela obraniti osvojeni novčani iznos. To je u više od 700 epizoda, nezapamćen niz lovačke nepobjedivosti.

Screenshot: HRT

Tarik Filipović je na kraju sinoćnje epizode pripomenuo kako pamti i jedan niz od desetak pobjeda ekipa nad lovcima, a Morana nam danas veli, kako su lovci prethodno imali niz od desetak pobjeda. Pitali smo ju usput što se to događa i kada namjeravaju neku ekipu pustiti da odnese novac s Prisavlja.

Izdvojeni članak

Morana ne bi prošla maturu iz Hrvatskog jezika: Pogledajte na kojem je pitanju kiksala


– Bez brige, uskoro će niz biti prekinut. (smijeh) No ne i moj, zasad, komentira Morana Zibar uz napomenu kako i ona ima sjajan niz, koji egzaktno ne računa, ali misli da se proteže na barem 7-8 pobjeda.

Premda je rezultat četverca Sučević – Međeral, Vukorepa, Kotiga i Zibar uistinu impresivan, Morana ima neka objektivna objašnjenja zašto je tomu tako.

– Realno, u zadnje vrijeme ekipe loše igraju završnu, rezultat se uglavnom vrti oko 8-9-10-11 koraka. Tako da nema prevelikih izazova. No znam iz iskustva da moraju jednom krenuti i naša/moja kiksanja, skromno će lovkinja na kraju.

U ponedjeljak oko 18 i 10 na programu je nova Potjera pa ćemo vidjeti je li tu napokon prestaje niz lovačke nepobjedivosti.

U sinoćnjoj je Potjeri postavljen zastrašujući i okrugli rekord: Natjecateljima kao da se uvukao strah u kosti
Share via
Copy link
Powered by Social Snap