Pretraga

Sjajne vijesti za gamere: Na naše tržište uskoro stiže PlayStation 5, poznato koliko će koštati

A- A+

Sjajne vijesti za gamere. Sony Interactive Entertainment objavio kako će njihova megapopularna igraća konzola PlayStation 5 na europsko tržište doći 19. studenog. Osnovni model koštat će 399 eura, a PS5 s Ultra HD Blu-ray optičkim pogono bit će dostupan po cijeni od 499 eura.

U četvrtak, 12. studenog, PS5 će biti dostupan na sedam ključnih tržišta: SAD, Kanada, Meksiko, Australija, Novi Zeland, Japan i Južna Koreja. Par dana kasnije, 19. studenog, PS5 bit će dostupan i u ostatku svijeta, uključujući Europu, Bliski Istok, Južnu Ameriku, Aziju i Južnu Afriku. PS5 digitalno izdanje bit će dostupno po preporučenoj maloprodajnoj cijeni (EU RRP) od 399 eura, a PS5 s Ultra HD Blu-ray™ optičkim pogonom bit će dostupan po preporučenoj cijeni od 499 eura. Predbilježbe će biti dostupne već od danas kod odabranih trgovaca.

Oba PS5 modela koriste isti posebno izrađen procesor s integriranim CPU-om i GPU-om za visokokvalitetnu grafiku do rezolucije 4K, kao i ultra-brzi SSD s integriranim I/O sustavom s munjevito brzim učitavanjem. Oba PS5 modela nude i produbljeni osjećaj uronjenosti u igru kroz bežični kontroler DualSense i 3D audio mogućnosti, stoga će igrači uživati ​​u istim savršenim igračkim iskustvima bez obzira na to koji PS5 izaberu.

Sjajne vijesti za gamere: Na naše tržište uskoro stiže PlayStation 5, poznato koliko će koštati
Share via
Copy link
Powered by Social Snap