Pretraga

Sjajnom solo dionicom 24-godišnji student u Potjeri osvojio jedan od najvećih pojedinačnih iznosa

A- A+

U sinoćnjoj Potjeri ponovno je bilo ‘žrtava’ kao na Mohačkom polju. Lovac Dean Kotiga uspio se već u igri na ploči uspješno obračunati s troje igrača, koji su doduše hrabro išli na više ponude.

Screenshot: HTV

I četvrti igrač, 24-godišnji student Prava iz Zagreba Filip, nije se od ekipe razlikovao u tom pogledu, no je u tome da se uspio prometnuti u završnu Potjeru i to s ozbiljnih 70.000 kuna.

Izdvojeni članak

Trebao je to biti duel titana u Potjeri, no lovac Krešo je upropastio emisiju

U brzopoteznoj minuti, Filip je odgovorio na 5 pitanja te je odmah najavio da će u igri na ploči ići na višu ponudu. Dean Kotiga mu je ponudio spomenuti veliki iznos, a student Prava je održao obećanje te uzeo ponudu koja mu donosi svega dva koraka prednosti u ovoj fazi igre.

Ipak, suvereno je prošao kroz igru na ploči, sa samo jednim pogrešnim odgovorom pa je tako jedini dospio u završnu potjeru.  

Tamo je uz prethodno zavrijeđeni korak prednosti odgovorio na deset pitanja, što u načelu nije sjajan rezultat.

Međutim, Kotiga je napravio niz pogrešaka te ga je Filip spremno vratio unatrag čak šest puta i tako uspio obraniti osvojeni iznos.

Filip je na kraju imao i simpatično pobjedničko obraćanje u kojem je na Tarikov komentar da je njegova pobjeda neočekivana, replicirao kako on svoju pobjedu ne smatra neočekivanom, premda veoma cijeni Kotigu kao kvizaša pa tim više svoju pobjedu doživljava sjajnom.

Sjajnom solo dionicom 24-godišnji student u Potjeri osvojio jedan od najvećih pojedinačnih iznosa
Share via
Copy link
Powered by Social Snap