Pretraga

Sjećate li se Akona? Nakon deset godina ima hit, a komentari na njegov povratak su jako zabavni

Glazbenik kojeg pamtimo iz prošlog desetljeća po hitovima poput “Lonely” i “Smack that” prije nekoliko dana na YouTubeu je objavio novu pjesmu “Como No” koju pjeva s Becky G.  Akon je do 2010. izbacivao hit za hitom, a potom je nestao, no sada se vratio i osim ovog hita, nešto ranije objavio je još nekoliko pjesama i to pod imenom El Negreeto.

Akon / Screenshot YouTube

Činilo nam se da je Akon praktički nestao jer je prije desetak godina prestao izbacivati hitove jedan za drugim, a ako ste ikad guglali nešto poput “Where is Akon now”, sigurno ste naišli na podatak da čovjek od 2014. godine radi na projektu donošenja struje Africi pod nazivom “Akon Lighting Africa”.

Nije stoga čudno da je njegov povratak na YouTube (to jest, pjesme koje je izbacio) izazvao val komentara. Naime, prije nekoliko dana Akon je objavio video spot s Becky G na pjesmu “Como No” koja je u cijelosti na španjolskom jeziku. Video u manje od četiri dana ima gotovo 4 milijuna pregleda.

– Legenda je ponovno u igri, jedan je od komentara na pjesmu, a i mnogi drugi poželjeli su dobrodošlicu Akonu natrag u “njegov svijet”.

Drugi pak pišu kako se Akon konačno sjetio svoje šifre za YouTube kanal, a neki povezuju njegovu staru pjesmu Lonely s novim hitom.

– Tako mi je drago što Akon više nije Lonely (usamljen) (2004)! Sve što je trebao u životu je Becky G!

Screenshot YouTube

Još u svibnju Akon je izbacio singl Get money, ali pod alternativnim imenom “El Negreeto”, a i tada su ljudi u komentarima izrazili oduševljenje njegovim povratkom. Nešto drugačijeg glazbenog izričaja nego li smo od njega naviknuli, Akon se definitivno – vratio.

Screenshot YouTube

Sjećate li se Akona? Nakon deset godina ima hit, a komentari na njegov povratak su jako zabavni
0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap