Pretraga

[VIDEO] Sjećate se Branimira iz najluđe epizode Potjere ikada? Opet je napravio potpuni show u karlovačkom klubu

A- A+

Branimir Toth je diplomirani politolog iz Karlovca kojeg pamtimo kao glavnog aktera nikada luđe epizode Potjere, koja je samo na YouTubeu skupila gotovo milijun i 700 tisuća pogleda. Kao i brojni drugi sudionici popularnog tv kviza, Branimir formu brusi na pub kvizovima, gdje čini se zabavlja sudionike, baš kao što je prije gotovo tri godine zabavio milijunski auditorij na javnoj dalekovidnici. Ovoga puta se u tom kvizaškom folkloru okušao u disciplini koja više bliska pubu, a manje kvizovima, ali količina zabave ponovno je dosegnula vrhunce.

Screenshot: Facebook

Izdvojeni članak

Najluđa epizoda Potjere prešla milijun pogleda na YouTubeu: Glavni akter objašnjava kako i zašto se to dogodilo

Naime, u disciplini ispijanja piva, koja je karakteristična za Oktoberfest te druge, manje ili veće beer festove, karlovački vitez Branimir Toth u jednom je kafiću ukrstio koplje s nešto starijim kolegom pa je dvoboj na Facebooku i nazvan ‘Iskustvo protiv mladosti’.

Baš kao i onomad u Potjeri, Branimirova izvedba nije bila virtuozna, ali se ponovno pokazao kao vrhunski zabavljač pa je moguće ‘blago’ kršenje pravila ove ozbiljne macho igre, u ovom slučaju zanemareno.

– Sudac T.I. je odmah po svršetku signalizirao da nije bilo nepravilnosti tako da nismo imali druge nego uvažiti njegovu odluku, napisali su na Facebooku očitovanje iz karlovačkog kluba, ponukani primjedbama na regularnost natjecanja.

Pogledajte sami video pa procijenite je li Branimirova pobjeda bila po svim pravilama ove barske igre.

[VIDEO] Sjećate se Branimira iz najluđe epizode Potjere ikada? Opet je napravio potpuni show u karlovačkom klubu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap