Pretraga

Skandal u susjedstvu: Učenici napravili lažan Instagram profil, razrednik im slao golišave fotke

A- A+

Učenici srednje škole u Kragujevcu napravili su lažan profil na Instagramu i naveli svog razrednika da im pošalje svoje eksplicitne fotografije. Potom su njegove fotografije dijelili u zajedničkoj grupi na Viberu, a profesor ih je prijavio policiji. U međuvremenu je suspendiran, a roditelji smatraju kako se prijavom policiji osvećuje djeci.

instagram

Foto: Unsplash

Učenici trećeg razreda jedne srednje škole u Kragujevcu u Srbiji napravili su lažan profil na Instagramu kako bi naveli svog razrednika da im pošalje svoje eksplicitne fotografije.

Poslao im svoju sliku

Profesor im je poslao sliku sebe odjevenog samo u donje rublje, a učenici su potom fotografiju razmjenjivali u razrednoj Viber grupi u kojoj je i sam razrednik. On je cijeli slučaj prijavio policiji, navodi Kurir.

Nije jasno je li se s razrednikom dopisivala jedna učenica ili više djece iz razreda, ali su sačuvani screenshotovi prepiske i fotografija profesora na kojoj on pozira ispred ogledala noseći samo donje rublje. U porukama je navodna ženska osoba od profesora tražila da joj pošalje svoje fotografije.

Izdvojeni članak

Skandal u Srbiji: Razrednik zaručio 15 godina mlađu maturanticu, prijeti mu zatvor

Prethodno nedolično ponašanje

Učenici su potom sve objavili u zajedničkoj grupi na Viberu, u kojoj je i njihov razrednik. Sve je prijavio policiji, a roditelji su bijesni jer navode kako se profesor i prije nedolično ponašao i zurio u djevojčice. Prijavom policiji, smatraju roditelji, želi se osvetiti učenicima.

– Prema navodima roditelja, odnosno njihove djece taj se profesor nedolično ponašao i zurio u djevojčice, na ravnatelj je navodno za to znao i nije reagirao. Nakon što se ovo dogodilo, profesor je rekao da više ne želi biti razrednik tim učenicima. Ravnatelj je sazvao roditeljski sastanak, prenosi Kurir.

Profesor za medije nije htio komentirati slučaj, kao ni ravnatelj škole u kojoj se dogodio incident. Profesor je navodno suspendiran.

instagram
Share via
Copy link
Powered by Social Snap