Pretraga

Snimanje ‘Dadilje’ pamti kao loše iskustvo, ali danas je postala uspješna i prekrasna mlada žena

A- A+

Od troje djece iz serije ‘Dadilja’ najviše srca osvojila je malena Gracie – simpatična djevojčica ponekad vrlo kompleksnih razmišljanja, koja nas je znala nasmijati i šarmirati. Njen lik utjelovila je Madeline Zima, koja se od glumaca koji su utjelovili ostalu Sheffield djecu u Hollywoodu najviše probila. Danas joj je 31 godina, trenutno radi na nekoliko filmova, a ne tako davno otkrila je i kako joj je bilo na snimanju serije koja ju je vinula u zvijezde.

Screenshot:YouTube

Kao tinejdžerica, Zima, je glumila u poznatom filmu ‘Pepeljuga’. Neke od svojih značajnijih uloga ostavrila je u serijama ‘Heroji’ i ‘Kalifornikacija’, a trenutno su u postprodukciji četiri filma u kojima je tumačila neku od uloga. Ipak, najzapamćenija ostaje po svojoj ulozi Grace Sheffield u popularnom sitcomu ‘Dadilja’, koji se prikazivao i kod nas.

Izdvojeni članak

Najšarmantnija slatkica nekada je osvajala srca gledatelja, a danas za svoju dob izgleda zabrinjavajuće

No, ono što će možda razočarati brojne fanove te serije, jest činjenica da je Madeline pred par godina izjavila da joj na snimanju zapravo nije bilo nimalo zabavno, niti je atmosfera bila obiteljska, kako nam se učinilo na malim ekranima.

– Imala sam neka drugačija iskustva na drugim setovima gdje su me ljudi lijepo tretirali. Kada sam imala pet godina radila sam na filmu ‘Ruka koja njiše kolijevku’ i svi su bili sjajni suradnici. Tretirali su me kako su i trebali – jer sam bila djete. Svi su bili vrlo blagonakloni i osjećajni, što na setu ‘Dadilje’ nije bio slučaj. Ondje su me više tretirali kao rekvizit nego ljudsko biće, kazala je svojedobno Zima.

Danas Zima ima 31 godinu i izrasla je u prekrasnu mladu ženu i zagovarateljicu ženskih prava. I pravi je dokaz da je u Hollywoodu moguće biti uspješan bez ekscesa i sačuvati svoju privatnost daleko od oka javnosti.

https://www.instagram.com/p/BUUy5JNjpdq/?taken-by=maddyzima

https://www.instagram.com/p/BMkXUm2AyrX/?taken-by=maddyzima

 

 

Snimanje ‘Dadilje’ pamti kao loše iskustvo, ali danas je postala uspješna i prekrasna mlada žena
Share via
Copy link
Powered by Social Snap