Pretraga

Sobrr: Aplikacija spriječava da od sebe radite pijanu budalu

A- A+

Mnogi dobro znaju kako je to kada se ujutro probudite i razmišljate o tome što ste učinili proteklu noć kad ste bili u alkoholiziranom stanju. Zahvaljujući Facebooku i Twitteru postoje u brojni podsjetnici na sramotno ponašanje, no nova aplikacija Sobrr dizajnirana je kako bi takav osjećaj potrajao što kraće, a vaša sramota bila zaboravljena.

Koliko puta ste se probudili nakon burne, alkoholom pojačane noći, i sa strahom otvarali profile na društvenim mrežama ne znajući što ste sve u takvom stanju objavili? Kako bi smanjili osjećaj sramote koji dolazi dan nakon što ste napravli budalu od sebe, dizajnirana je aplikacija Sobrr, piše Mail Online.

Izdvojeni članak

Osmislili aplikaciju Party2go za sve koji tragaju za zabavom u Hrvatskoj

Briše sve objave nakon 24 sata

Sobrr je aplikacija društvene mreže koja korisnike ohrabruje da objavljuju koliko god statusa, fotografija i videa u noći izlaska žele. Nakon 24 sata sve slike, poruke, pa čak i prijateljstva se brišu, ukoliko oba korisnika ne odluče pritisnuti opciju ‘Keep’ (zadrži).

Svoju aktivnost na ovoj mreži počinjete tako što objavljujete statuse ili fotografije koje su vidljive ljudima koji se nalaz na istom području, a oni tada mogu odabrati opciju ‘Cheer’, komentirati ili vas dodati za prijatelja. Jednom kada uspostavite prijateljstvo možete razmjenjivati poruke i fotografije.

Kao što je već rečeno, nakon 24 sata sve se briše, osim ako ste odlučili da želite zadržati prijateljstvo i objave.

Izdvojeni članak

Aplikacija s nevjerojatnom točnošću predviđa osobnost prema onome što objavljujete na Facebooku

Aplikacija za uživanje u trenutku

– Uživajte u trenutku u zabavljajte se. Sobrr će se pobrinuti da se postoje dokazi vaše ludosti, tako da ćete online uvijek biti ‘trijezni’. Za razliku od ostalih društvenih medija, Sobrr se ne koncentrira na ono što ste radili, već na ono što trenutno radite, objasnio je autor aplikacije Bruce Yang.

Također je dodao kako većina ljudi ne pamti stvari koje su učinili noć prije, stoga nema smisla da to čini i njihov pametni telefon.

– Definitivno postoje stvari koje se događaju u Vegasu, a za koje želite da tamo i ostanu, zaključuje Yang.

Sobrr: Aplikacija spriječava da od sebe radite pijanu budalu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap