Pretraga

Spice Girls među izvođačima na zatvaranju Igara

A- A+

theatlantic.com

Spice Girls, George Michael, Muse, The Pet Shop Boys samo su neka od imena koja će pretvoriti zatvaranje Olimpijskih igara u veliki tulum. London želi da njegove Olimpijske igre svi pamte.

Svečanost zatvaranja olimpijade ne nosi težinu kao otvaranje, no Britanci ne žele propustiti napravit party. Na posteru za ovaj finalni event bi komotno moglo pisati najbolje od domaćeg, samo što to ne znači istu stvar kao u Hrvatskoj. Kada Britanci puštaju domaće onda cijeli svijet pleše.

Mnogi se posebno raduju nastupu ponovo skupljenih Spice Girls. Samo za ovu priliku okupila se originalna petorka. Kruže glasine da će pjevati na krovovima pet londonskih taksija. Živi bili pa vidjeli.

Ovakve i slične informacije cure iz jedne stare tvornice automobila unutar koje se uvježbava ceremonija. Organizator svečanosti zatvaranje ima, u neku ruku, teži posao od kolege koji je radio otvaranje. Naime, otvaranje se moglo vježbati na stadionu, a zatvaranje ima samo jedan dan za probe na lokaciji. Nadamo se da će sve proći u najboljem redu.

Osim glazbom ceremonija bi mogla biti začinjena i dobrim Britanskim humorom. David Jason i Nicholas Lyndhurst, glumci koji su poznati po svojim ulogama u kultnoj seriji Mućke, trebali bi se pojaviti na stadionu kao Batman i Robin.

Hrvatska ekipa je već odredila tko će nositi zastavu na zatvaranju. Pošto su se nositelji zlatnih medalja već vratili doma izbor je pao na naš srebrni četverac. Dečki su pustili da sreća odredi tko će vijoriti zastavom. U bacanju kocke pobijedio je Damir Martin.

Sa olimpijskog stadiona u Londonu plamen kreće na svoje četverogodišnje putovanje do Brazila. Rio de Janeiro se ubrzano priprema da ga primi, jer u organizaciji Olimpijskih igara četiri godine proleti za čas.

Spice Girls među izvođačima na zatvaranju Igara
Share via
Copy link
Powered by Social Snap