Špicerice zaluđene novom modnom kombinacijom na koju ni dečki ne ostaju ravnodušni

Topliji dani izlika su mnogima da špicom prošeću u poderanim trapericama. Nedavno je takav sportski stil dobio sasvim novu notu, pa se tako od sada rupičaste traperice kombiniraju s mrežastim čarapama. Hit je to kojeg su prigrlile djevojke diljem svijeta, a stiže iz ormara i s Instagram profila poznate starlete Kim Kardashian.

Screenshot: YouTube

Muški modni trend nad kojim se zgražaju pripadnice ljepšeg spola

Poderane traperice svevremenski su modni hit, valjda od prvog dana kada je netko odjenuo svoje stare, rupičaste ‘levisice’. Nekada zbog neimaštine, a danas zbog mode, sve su češće na ulicama i gradskim špicama. No, dolaskom toplijih dana pojavio se i posljednji modni trend – mrežaste čarape ispod poderanih traperica. 

Da, sigurno ste pomislili da su mreže dobre samo za maškare i kulen, ali izgleda da ćete ih bez pardona moći odjenuti i u dnevnoj kombinaciji. 

Kao i gotovo sve novije modne kombinacije i ova je umotvorina najpoznatijih sestara na svijetu – Kardashianki. Dobro, zapravo ljudi koje one plaćaju da smisle što će obući taj dan. Kombinacija nije previše komplicirana: poderane traperice u ormaru ima gotovo svatko, a mrežaste čarape mogu se kupiti za par kuna, pa ne čudi kako su trend prigrlile pripadnice ljepšeg spola diljem svijeta. Ako vam je to važan životni cilj, u ovoj kombinaciji sigurno ćete biti primijećene.

Parisian Vibes

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Sep 28, 2016 at 2:31pm PDT

Odgovori