Pretraga

Sportski neuspjesi koje morate vidjeti

A- A+

Neuspjeh je važan dio svakog sporta, a najvećima postaju oni koji se brzo dižu i unatoč preprekama hrabro nastavljaju dalje. Moto olimpijskih igara ‘Važno je sudjelovati’ često nas može utješiti kada nam za dlaku izmakne pobjeda. Kako izgleda kada uspjeh ostane miljama daleko pogledajte u videima u članku.

Važno je sudjelovati ponekad je slaba utjeha za neuspjeh, a za neke je ponekad jedino što im preostaje. Kako izgleda kada je sportašima na kraju barem drago što su preživjeli provjerite u  u videima koje je prikupio Huffington Post.

Usredotočenost i koncentracija važan su dio kvalitetnog rezultata, a dobar zalet ključan su element dugačkog skoka u dalj.

Za uspješan rezultat važna je i tehnika. Dick Fosbury je prije više od četrdeset godina svojom ekscentričnom tehnikom skoka u vis zapanjio svijet, provjerite kako je prošla ideja našeg junaka.

U utrkama s preponama nerijetko se događaju nezgode i ozljede, a ponekad i pobjednika može odlučivati mala pogreška pri preskoku. U sljedećem primjeru se uvjerite da uvijek postoji i drugi način.

Kada gledamo profesionalce na natjecanjima često nam stvari izgledaju jednostavnije pa se u njihovu težinu uvjerimo tek kada sami probamo. Da nije lako preplivati 100 metara bazena i bez toga nas je uvjerio olimpijac Eric Moussambani  iz Nove Gvineje.

Ako ste ikad pogledali barem nakratko neko natjecanje u skoku s motkom sigurno ste se zapitali što bi se dogodilo da pukne štap s kojim se natjecatelji služe kako bi postigli što bolji rezultat.

Sportski neuspjesi koje morate vidjeti
Share via
Copy link
Powered by Social Snap