Pretraga

Spremaju se još dva posmrtna albuma Amy Winehouse

A- A+

muzickazona.ba

Mitch Winehouse otkrio je da su planu još dva posmrtna albuma pokojne pjevačice Amy Winehouse.

U intervjuu za BBC 6 Music, otac pjevačice izjavio je da ima još neobjavljenog materijala koji nije bio upotrijebljen na zadnjoj kompilaciji Lioness: Hidden Treasures, ali je inzistirao da se ti otpaci ne objave kako ne bi razočarao njezine fanove.

Nisam siguran koliko toga ima, ali vjerojatno ćemo napraviti još jedan ili čak dva albuma. Ima puno obrada, ali je problem što ne želimo nikoga potkradati, izjavio je Mitch koji je nedavno izdao memoare Amy, My Daughter.

Ranije ovog tjedna, pojavio se online duet Amy sa reperom Nasom. Pjesma pod nazivom Cherry Wine naći će se na izvođačevom novom albumu Life Is Good koji izlazi sredinom ovog mjeseca.

U svibnju ove godine, pjevač Pete Doherty otkrio je kako će iskoristiti riječi pjesama koje je napisala Amy na svom novom solo albumu. 

Prvi posmrtni album Amy Winehouse Lioness: Hidden Treasures postao je jako popularan među fanovima: album je bio prvi na britanskoj listi albuma prošle godine u prosincu, a bio je i četvrti najprodavaniji album godine nakon Born This Way Lady Gage, Mylo Xyloto Coldplaya i Adelinog 21.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap