Pretraga

Srednja.hr i Arriva Hrvatska poklanjaju 2×2 autobusne karte

A- A+

Ponekad je potrebno odmoriti se od svakodnevnih obaveza i pobjeći u neko drugo mjesto. U to smo se uvjerili i sami te smo stoga u suradnji s Arriva Hrvatska odlučili pokloniti našim čitateljima nekoliko autobusnih karata. Priključi se našoj nagradnoj igri i ugrabi priliku za kratku avanturu tebe i tvog frenda ili frendice!

giveaway Arriva Hrvatska + srednja.hr

Treba ti kratka stanka od svakodnevnih problema i želiš negdje pobjeći i napuniti baterije? Znamo kako se osjećaš i ovdje smo da te oraspoložimo! Naime, u suradnji s Arriva Hrvatska osmislili smo giveaway u kojem dijelimo dva puta po dvije povratne autobusne karte na relaciji Zagreb-Rijeka. Ti odabireš koji grad ti je polazište, a koji dolazište!

Giveaway možeš zaigrati na našem Instagram profilu gdje pišu i točne upute koje moraš napraviti kako bi se kvalificirao za nagradnu igru. Pobjednike proglašavamo 5.11., a izvlačimo ih nasumičnim odabirom.

Ukoliko si fan putovanja, svakako baci pogled na popuste koje Arriva ima za mlade. Naime, ukoliko imaš manje od 26 godina možeš dobiti popust do 35% za karte u jednom smjeru, odnosno do 40% ukoliko kupuješ povratne karte. Imaš li a-iskaznicu ostvaruješ dodatnih 5% popusta, a isto toliko popusta ostvaruješ na odabranim polascima kupnjom karte na njihovom webu, što znači da s Arrivom možeš putovati po cijenama nižim i do 50%  jer se svi popusti zbrajaju.

https://www.instagram.com/p/BpeP-GxFzbD/?taken-by=justsrednjathings

Isto tako, za što jednostavniju kupnju karata možeš skinuti aplikaciju Arriva Croatia. Na taj način proces kupnje karata, koji stvarno može biti dug i mukotrpan, skraćuješ na svega nekoliko minuta, a putem nje možeš kupiti najpovoljnije First minute karte.

Dakle, trk na naš Instagram profil i pronađi objavu ovog giveawayja, pročitaj pravila, zaigraj igru i povedi frenda, frendicu, curu, dečka, mamu, sestru, brata, tatu, baku, koga god želiš na jedno slatko putovanje u Zagreb ili Rijeku!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap