Pretraga

Srednja.hr će jednom tjedno s novinarima N1 televizije pratiti provedbu ‘Škole za život’

A- A+

N1 televizija od ovog je tjedna krenula s novim projektom – emisijom N1 Newsroom koja se emitira svakoga dana u popodnevnom terminu od 16 do 18 sati. Emisija će nastaviti cjelodnevno praćenje najvažnijih događaja uživo, ali i donijeti epilog i analizu najvažnijih priča. Jednom tjedno, N1 Newsroomu doprinos će dati i srednja.hr, zajedničkim praćenjem ‘Škole za život’ s novinarima N1 televizije. Pratit ćemo i druge obrazovne priče na kojima radimo.

N1 Newsroom | Foto: N1

Emisija N1 Newsroom, novi projekt N1 televizije, na ekranima je od ovog tjedna, svakodnevno u terminu od 16 do 18 sati. Emisija nastavlja cjelodnevno praćenje najvažnijih događaja uživo te donosi epilog i analizu najvažnijih priča iz perspektive samih aktera, kao i reakcije stručnjaka.

Doprinos N1 Newsroomu jednom tjedno će dati i srednja.hr – tijekom ove školske godine, zajedno ćemo s novinarima N1 televizije pratiti kretanje eksperimentalnog programa ‘Škola za život’, a osvrtat ćemo se i na druge obrazovne teme koje pratimo na srednja.hr.

U emisiji koju vode i uređuju kolege Domagoj Novokmet i Ivan Skorin, pod uredničkom i producentskom palicom Antonia Zavade, naši će novinari gostovati svakoga četvrtka u terminu iza 17 sati, počevši od danas.

Srednja.hr će jednom tjedno s novinarima N1 televizije pratiti provedbu ‘Škole za život’
Share via
Copy link
Powered by Social Snap