Pretraga

Srednjoškolke izgradile multimilijunsko carstvo

A- A+

Emily Matson i Julianne Goldmark u osmom su razredu izrađivale trake za kosu po uzoru na one koje su gledale u seriji Gossip Girl. Nisu niti slutile da će prije vlastite mature biti vlasnice kompanije vrijedne milijune dolara. Njihove ukrase za kosu sada nose i zvijezde poput Jennifer Aniston.

Dvije djevojke, danas brucošice, u osmom su razredu pronašle jeftin način da izrade inače skupe ukrase za kosu po uzoru na one kojima su se divile u popularnoj američkoj seriji Gossip girl. Emily Matson i Julianne Goldmark nisu ni sanjale da će već na prvoj godini fakulteta voditi multimilijunski posao iz svoje studentske sobe, piše Huffington Post.

Izdvojeni članak

Tinejdžerica zarađuje milijune uz pomoć YouTube-a, popularnija od Lady Gage, Vougea i Cosma zajedno

Primijetile nišu i krenule u posao

Njihov nevjerojatno uspješan brend ukrasa za kosu imena Emi – Jay pretvorio se u multimilijunski izvor prihoda. Cure su primijetile trend i to dobro iskoristile. – Primijetili smo brzorastući trend ukrasa za kosu među svojim prijateljicama u školi i u serijama poput ‘Tračerice’, koja nam je pružila mnoštvo inspiracije. Također smo vidjele da su proizvodi u istoj seriji dosta ekstravagantni, kao i skupi, objasnile su.

Zato su odlučile kupiti materijale iz obične trgovine, a u vlastitoj sobi kreirale su krase. Imale su sreće, jer je majka jedne od njih klijentica frizerskog stilista poznate glumice Jeniffer Aniston. Isti je jedan ukras dao upravo njoj, a ona ga je nosila na premijeru jednog od filmova. Od tog trenutka nadalje počeo je njihov vrtoglavi uspjeh.

Izdvojeni članak

Tinejdžerica dala ocu poslovnu ideju te ga učinila milijunašem

‘Strast je najbitnija za uspjeh’

Za dvije uspješne djevojke ovo je nevjerojatno iskustvo, i još im je uvijek teško vjerovati što se sve događa. Kako tvrde, ključ za uspjeh je strast. – Da u ovu kompaniju nismo uložile mnogo strasti, sumnjam da bismo ovako uspjeli. Mislim da ljudi vide koliko smo truda i želje uložili u rad, i da je to nešto što čini pravu razliku, zaključila je Julliane.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap