Pretraga

SRO na daljinu: Jedan je 4.c omiljenom razredniku na originalan način poželio sretan rođendan

A- A+

Za nama su dva tjedna online nastave i dio učenika tek sada shvaća koliko im nedostaje odlazak u školu, ekipa iz razreda i pojedini nastavnici. Činjenica da se zbog epidemije trenutno u Hrvatskoj nastava odvija na daljinu, učenike jednog 4.c nije spriječila da omiljenom razredniku na originalan način čestitaju rođendan.

Screenshot: YouTube

Unatoč tomu što nisu u školi, učenici 4.c Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile Pazin pronašli su način kako svom omiljenom razredniku poželjeti sretan rođendan – putem YouTube videa.

– Dragi naš profesore, spletom nekih nesretnih okolnosti, ove smo Vam godine primorani čestitati rođendan u malo drugačijem stilu. Suvremeni problemi ipak zahtijevaju suvremena rješenja, kažu učenici.

Izdvojeni članak

Studenti Medicinskog poznati hit pretvorili u ‘Coronasong’: ‘Treba sada ostati na mjestu, neće kafić propast’ bez tebe’

Prisjetili su se kroz video anegdota koje su proživjeli s razrednikom u ove četiri godine, kako onih na maturalcu pa sve do svakodnevnih situacijama u kojima se on ponio kao njihov ‘treći roditelj’. Obećali su i da se više nikada neće žaliti oko škole.

– Tek sad vidimo koliko je zapravo vrijedna svaka minuta provedena u njoj, kažu u videu.

Razrednik je, prema riječima učenika, bio oduševljen ovim poklonom.

– Pošto svake godine obilježavamo razrednikov rođendan poklonom torte, a ove godine nismo bili u toj mogućnosti, zamislili smo da to obavimo na ovakav način. Najprije smo se u razredu dogovorili da mu nitko ne čestita rođendan. Da pomisli da smo zaboravili, a kasnije smo mu poslali video. Nekoliko kolegica su napisale pismo i rasporedile tko će što pročitati i snimiti kod kuće. Onda smo sva videa poslali našem kolegi (koji planira upisati faks film i video) koji je sve to lijepo uredio i spojio. Jako nam je drago da imamo tako super razrednika te smo zbog toga odlučili tako nešto napraviti, kaže nam Karlo, učenik ovog 4.c.

Video čestitku razredniku 4.c pogledajte u nastavku.

SRO na daljinu: Jedan je 4.c omiljenom razredniku na originalan način poželio sretan rođendan
Share via
Copy link
Powered by Social Snap