Pretraga

Stiže novi ‘Kralj lavova’: Prvi trailer nas je totalno raznježio i vratio u djetinjstvo

A- A+

‘Kralj lavova’ iz 1994. definitivno je jedan od Disneyjevih najpopularnijih animiranih filmova, a uskoro dobiva svoju igranu verziju. Na platna kina trebao bi stići u ljeto 2019., a prvi teaser trailer objavljen je jučer i na YouTubeu je već prikupio preko devet milijuna pregleda.

Screenshot: YouTube

Poznati redatelj Jon Favreau u suradnji s Walt Disney studijom snima igranu verziju jednog od najpopularnijih animiranih filmova svih vremena – ‘Kralj lavova’. Projekt se temelji na CGI tehnologiji, koju je Favreau nedavno koristio na filmu ‘Knjiga o džungli’. Prema najavi, film bi u kina trebao stići u srpnju 2019., a prvi trailer za film već je objavljen.

Scene koje se u njemu pojavljuju, kao glazba i tekst koji se mogu čuti identični su kao i oni u animiranoj verziji iz 1994. godine. Ako je suditi prema komentarima na društvenim mrežama, suza je bilo tijekom ovog jednominutng trailera pa je za očekivati da će ih ponovno biti i u kinima kada krene prikazivanje samoga filma.

James Earl Jones i u igranoj će verziji posuditi glas Mufasi. Simbu će  oživjeti Donald Glover, Nalu Beyoncé, a Scara Chiwetel Ejiofor. Glumac Seth Rogen posuđuje glas Pumbi, Billy Eichner Timonu.

Spomenimo za kraj kako je redatelj Jon Favreau zaslužan je za ekranizaciju Marvelova junaka ‘Iron Mana’, a producirao je i oba nastavka ‘Osvetnika’. Osim na drugom nastavku ‘Knjige o džungli’, trenutno radi i na spin off-u ‘Teorije velikog praska’, ‘Mali Sheldon‘. Gledatelji ga pamte i kao Petea iz serije ‘Prijatelji’, gdje je tumačio bogatog poduzetnika koji želi postati profesionalni UFC borac.

Copy link
Powered by Social Snap