Pretraga

Stižu nove epizode ‘Milijunaša’: Pitali smo HRT hoće li biti publike i vraća li se stari džoker

A- A+

Hrvatska radiotelevizija (HRT) najavila je početak nove jesenske sheme HTV-a, koja ove godine kreće u ponedjeljak, 20. rujna. Kako kažu, gledatelje očekuje mnoštvo premijernih i atraktivnih naslova iz svih segmenata svog programa. Na Prvi program stižu i nove epizode kviza Tko želi biti milijunaš.

Screenshot: HRTi

U četvrtak, 23. rujna kreće i nova sezona popularnog kviza Tko želi biti milijunaš? s Tarikom Filipovićem, najavila je to ovih dana Hrvatska radiotelevizija. Istoga tjedna, tri dana prije, na HTV-u započinje emitiranje jesenske sheme.

Emisija ide i dalje bez publike

– Tko želi biti milijunaš je po svojoj prirodi ekskluzivan format, emitira se samo jedanput tjedno i u tom ćemo terminu gledateljima četvrtkom pružiti priliku da uživaju u nastupima najboljih kandidata, kažu nam s HRT-a.

Zbog epidemiološke situacije i nove epizode bit će bez publike u studiju.

– Emisija će biti istog oblika kao i prošle sezone – bez publike. Budući da je posljednjih dana uočljiv porast broja zaraženih, a još uvijek su na snazi određena ograničenja o okupljanu većeg broja ljudi u zatvorenom prostoru, krećemo u sezonu bez publike, odgovaraju na naš upit s HRT-a.

Džoker ‘Tri znalca’ ostaje

Protekle sezone zbog izostanka publike umjesto džokera ‘pitaj publiku’ uveden je novi, ‘Tri znalca’. Aktiviranjem tog džokera natjecatelj se o točnom odgovoru može savjetovati s jednim od triju znalaca u studiju, inače bivših natjecatelja.

– Džoker ‘Tri znalca’ pokazao se kao odličan dodatak formatu pa će ga natjecatelji na raspolaganju imati i u ovoj sezoni. Zbog visokog postotka točnog odgovaranja na pitanja svakako su dobitak na strani natjecatelja, kažu nam s HRT-a.

Inače, pravo sudjelovanja u ovom kvizu imaju svi državljani Republike Hrvatske s navršenih 18 godina i stalnim prebivalištem u Republici Hrvatskoj, što dokazuju isključivo osobnom iskaznicom.

Na kviz se ne mogu prijaviti zaposlenici HRT-a, suradnici angažirani na projektu ‘Milijunaš’ koji nisu zaposlenici HRT-a, zaposlenici eventualnih sponzora projekta ‘Milijunaš’, ni članovi užih obitelji; svih navedenih skupina. Pravo prijave nemaju niti državljani Republike Hrvatske protiv kojih je u tijeku bilo koji oblik kaznenog progona. Svi zainteresirani obrazac prijave mogu ispuniti ovdje.

Stižu nove epizode ‘Milijunaša’: Pitali smo HRT hoće li biti publike i vraća li se stari džoker
Share via
Copy link
Powered by Social Snap