Pretraga

Što možeš dobiti od radionice Coca-Colina podrška mladima?

A- A+

Vjerojatno si do sad negdje uočio da Coca-Cola na neki način podržava mlade. Riječ je o radionicama poslovnih i životnih vještina koje bi trebale pomoći mladima do 30. godine da lakše dođu do posla. Nabrojali smo nekoliko stvari koje možeš dobiti ako prođeš ovu kratku edukaciju.

Radionica Coca-Colina podrška mladima održana u Zagrebu u travnju 2019.

Coca-Colina podrška mladima projekt je tvrtke Coca-Cola HBC Hrvatska kroz koji već treću godinu zaredom pomažu mladim ljudima u pronalasku posla. Do sad je kroz program prošlo skoro dvije tisuće mladih iz cijele Hrvatske.

Što se uči na ovim radionicama?

Na radionici Coca-Colina podrška mladima uči se ono što se u školi i na faksu rijetko prolazi, a poslodavci najviše traže. To su poslovne i životne vještine koje bismo svi kroz svoj život trebali razvijati, ali nam se u formalnom obrazovanju često ne pruža prilika za to.

Izdvojeni članak

Soft skills: Što je to i kako poraditi na ovim prijeko potrebnim vještinama?

Radionice iz poslovnih vještina obuhvaćaju teme kao što su upravljanje projektima, prodajne vještine te vještine pregovaranja. S druge strane, na radionicama životnih vještina obrađuju se teme poput razumijevanja sebe i osobni razvoj, interakcija i umrežavanje, davanje povratne informacije te komunikacija.

Predavači na ovim radionicama su stručnjaci iz poslovnog svijeta koji koriste svoje dugogodišnje iskustvo kao izvor inspiracije te psiholozi koji različitim tehnikama i vježbama pomažu da sudionici bolje upoznaju sebe i svoje životne te poslovne ciljeve.

Gdje, kada i koliko dugo se održavaju radionice?

Radionice su se kroz cijelu godinu održavale u cijeloj Hrvatskoj, a do kraja godine još ih je moguće poslušati u Varaždinu, Čakovcu, Šibeniku, Osijeku i Zagrebu. Datume održavanja radionica moguće je pronaći na ovoj poveznici.

Sve radionice traju po dva dana, od 9h do 17h.

Tko se može prijaviti?

Izdvojeni članak

Bili smo na programu Coca-Colina podrška mladima: Evo zašto biste se i vi trebali prijaviti

Prijaviti se mogu svi mladi nezaposleni od 18 do 30 godina te svi studenti. Valja naglasiti kako je cijela radionica besplatna za sve sudionike.

Što ćeš dobiti od ove radionice?

Nekoliko je stvari koje ti ova radionica može pružiti. Kao što smo već spomenuli, pružit će ti znanja koja možda nisi dobio tijekom svojeg formalnog obrazovanja, kao što su poslovne i životne vještine. Osim toga, pružit će ti i priliku da se dobro zagledaš u sebe, svoje ciljeve i ono što  zaista želiš od svog života. Tako će ti pružiti i potrebnu inspiraciju i ‘mentalnu snagu’ za skretanje u smjeru razvoja karijere koju želiš.

Osim toga, pružit će ti i prijeko potreban networking, odnosno priliku za umrežavanje s različitim mladim ljudima, također sudionicima radionice. Nikad ne znaš kada možeš sresti svoju poslovnu srodnu dušu ili nekoga tko ti može pomoći ostvariti tvoju ideju.

Sada kada smo nabrojali ove neopipljive ali veoma bitne stvari koje ti ova radionica može pružiti, možemo prijeći i na konkretne stvari koje ćeš dobiti. Prijavom i sudjelovanjem na ovoj radionici tvoj životopis ulazi u bazu Grupe Selectio, vodeće tvrtke za upravljanje ljudskim potencijalima. To znači da sljedeći put kada neki poslodavac zatraži kandidate za novi posao, oni će pogledati i tvoj životopis. Ako se ispostavi da imaš ono što se traži, na ovaj način možeš doći i do posla.

Svi sudionici ove radionice dobivaju i potvrdu o sudjelovanju. Možda ti se to ne čini kao ‘big deal’, ali budućim poslodavcima koji će gledati tvoj CV će upravo ta potvrda pokazati da si ambiciozna osoba spremna za usavršavanje i nove izazove. Možda će te upravo ta potvrda istaknuti od mase drugih prijavljenih kandidata.

Kako se prijaviti?

Ako si zainteresiran za sudjelovanje na ovoj radionici, možeš se prijaviti putem ovog linka. Upiši svoje podatke, priloži svoj životopis i, ako si posebno motiviran, možeš snimiti kratki video ili se predstaviti na neki drugi kreativan način. Iskoristi ovu priliku!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap