Pretraga

Što se događa s dečkima: Pogledajte kakva je brada posljednji modni hit

A- A+

Predblagdanski period na različite način može utjecati na ljude, no ovakav utjecaj na modni izričaj pripadnika jačeg spola, pomalo je neočekivan. Naime, posljednji modni hit, su svjetlucave brade, za što velike zasluge pripadaju, 25-godišnjacima Brianu Delaurentiu and Johnathanu Dahldvojcu iz Portlanda, poznatijem ‘The gay beards’ profilu na društvenim mrežama, a koji su stiliziranje brada podigli na neki sasvim drugi nivo. Trend koji su raširili, došao je i do Hrvatske.

Muška lica se odavno ne dijele na ona obrijana te uvjetno rečeno zarasla. Puno je tu prijelaznih rješenja i stiliziranja za kojima pripadnici snažnijeg spola odnosno njihove britvice posežu.

Izdvojeni članak

[Fotogalerija] Pomozite u odabiru najboljeg brka među riječkim studentima

No ono što radi dvojac Brian Delaurenti and Johnathan Dahl, koji se kriju iza profila ‘The Gay Beards’ na društvenim mrežama, sasvim je nova dimenzija.

Oni naime svoje pažljivo njegovane brade urešavaju poput umjetničkih djela, stavljajući u njih šljokice, cvijeće, slatkiše, pera od peradi, a ‘svjetlucave brade’ su uspjeli pretvoriti u pravi modni hit, koji se savršeno uklapa u predblagdansko raspoloženje. I u hipsterski pojam lijepoga!

Koliko su aktivnosti ovih 25-godišnjaka iz Portlanda popraćene svjedoči i podatak da imaju preko 135 tisuća pratitelja na Instagramu te 19 tisuća lajkova na Facebooku.

Da su doprijeli i do naših mužjaka, svjedoči fotografija ispod. To je naime jedan od natjecatelja za ‘Najbolji brk Sveučilišta u Rijeci’, koje je u tijeku, a o kojem smo pisali prije dva dana. U nastavku pogledajte još neke primjerke ‘svjetlucavih brada’.

On the first day of Christmas The Gay Beards gave to me… ❤️ #12gaybeardsofchristmas

Fotografiju objavljuje The Gay Beards (@thegaybeards) Pro 1, 2015 u 5:06 PST

Glitter Beards!! If you are curious how we did these, check out the link in our bio ❤️

Fotografiju objavljuje The Gay Beards (@thegaybeards) Lis 24, 2015 u 4:44 PDT

????Halloween effort this year consists of gold glitter???? #Halloween #glitterbeard

Fotografija koju objavljuje @james_highh Lis 31, 2015 u 3:13 PDT

Copy link
Powered by Social Snap