Pretraga

Što skuhati kada roditelji nisu kod kuće otkrijte u novoj emisiji za mlade Daj pet(ak)

A- A+

Prošli tjedan je prvi put emitirana nova emisija za mlade Daj pet(ak) te je zaradila odlične kritike. U ulozi voditelja našli su se mladi glumci Lucija Kajić i Filip Vidović, a premda im je ovo bilo vatreno krštenje, odlično su odradili svoju zadaću. U samoj emisiji predstavljeni su neki zabavni pa inovativni koncepti, poput IzazovNa, a u svakoj novoj epizodi bit će glazbenih gostiju, savjetovanja mladih u pogledu različitih tema, najava zanimljivih događaja te predstavljanje uspješnih mladih ljudi.

Lucija Kajić i Filip Vidović / foto: Krasnodar Peršun|HRT

Emisija je na rasporedu svakoga petka na Prvome programu Hrvatske televizije s početkom u 18.10. Uz navedene stvari koje se u Daj pet(aku) namjeravaju prikazivati, možete naučiti i osnove kuhanja, kao i dobiti smjernice kako jeftino i sigurno putovati.

Na mlade se može računati

Izdvojeni članak

S prvim danom škole na HRT se vratila legenardna emisija za mlade

– Zabaviti i nadahnuti mlade i sve one koji se mladima osjećaju cilj je nove emisije Daj pet(ak)“, istaknula je  urednica Mirna Dvoršćak nakon prvog prikazivanja te najavila da će studio svakoga petka biti prepun prekrasnih mladih ljudi, bili oni glazbenici, sportaši, glumci, matematičari ili znanstvenici.

Dodala je i kako se program Daj pet(aka) neće isključivo svesti na zabavni program.

– Davat ćemo i konkretne savjete, primjerice, gdje tražiti stipendije i kako se što bolje pripremiti za intervju za posao. Emisija ide u sve kutke Hrvatske: od Zagreba i Splita do Rijeke i Osijeka. Ako se nešto događa, a mladima bi moglo biti zanimljivo, eto nas“, rekla je Mirna Dvoršćak.

I urednica je iskazala olakšanje nakon premijernog prikazivanja emisije, s osobitim pohvalama za voditeljski par.

– Prva pa odlična, jeste li vi to vidjeli! Zaista sam presretna. Voditelji koji nikad nisu vodili ne samo emisiju uživo, nego nisu nikad vodili emisiju, bili su odlični, kao da to rade 58. put! Izabrali smo potpuno novi studio u kojemu nikada nismo radili, a ispalo je odlično zahvaljujući našemu iskusnom redatelju Tihomiru Žarnu. Formate smo zamislili, ali nismo znali hoće li ispasti onako kako smo ih zamišljali. Bio je to, općenito gledajući, sjajan početak, a i još jedna potvrda da na mlade itekako možemo računati, istaknula je urednica emisije Daj pet(ak) Mirna Dvoršćak.

Voditeljski par uzbuđen zbog nove uloge i šanse koja im se otvorila

Izdvojeni članak

Sjećate li se lutka Slovojeda? Umirovio se na tv-u, ali nije sasvim prestao djelovati

Kako smo napomenuli, voditeljski par čine glumci Filip Vidović i Lucija Kajić, koji su se u premijernoj emisiji sjajno snašli unatoč tomu što se prije nisu okušali u voditeljskim ulogama.

– Jako se radujem svojoj novoj ulozi i mislim da će to biti zanimljiva i opuštena emisija koja će se svidjeti ljudima. Mogu vam reći da sam baš zadovoljan kako je sve ispalo. Mnogo sam naučio o televiziji i o voditeljskome poslu i jedva čekam učiti i dalje, rekao je mladi glumac Filip Vidović, inače najmlađi sin legendarnoga glumca Ivice Vidovića.

Da se glumci izvrsno snalaze u voditeljskim ulogama, potvrdila je i mlada glumica Lucija Kajić. Prema njenim izjavama čini se da joj ne bi bilo mrsko da dulje vrijeme bude na malim ekranima.

– Smatram da je ovo prilika koju sam čekala. Jako se veselim suradnji s Hrvatskom radiotelevizijom i novome profesionalnom poglavlju koje me čeka. Privlače me dinamika i izazovi voditeljskoga posla i smatram da na Hrvatskoj radioteleviziji mogu mnogo toga naučiti i napredovati uza sve stručnjake i profesionalce koji tamo rade. Vidimo se petkom u 5, istaknula je mlada zagrebačka glumica Lucija Kajić.

Što skuhati kada roditelji nisu kod kuće otkrijte u novoj emisiji za mlade Daj pet(ak)
Share via
Copy link
Powered by Social Snap