Pretraga

Što su sve poznati radili prije nego su se proslavili

A- A+

Mnoge svjetske zvijezde imale su trnovit put do uspjeha i gotovo se nitko od njih nije rodio slavan, stoga su morali proći svašta kako bi danas bili ondje gdje jesu.

Dok u medijima gledamo slavne i poznate osobe i doznajemo detalje iz njihovog luksuznog i blještavog života, malo nas razmišlja kako su zapravo došli do toga gdje su sad. Nisu svi rođeni pod sretnom zvijezdom, pa je dosta današnjih celebrityja prošlo i više nego trnovit put do zvijezda. Fox News otkrio je čime su se nekada bavili poznati i slavni.

Izdvojeni članak

Fotogalerija: Fotke zbog kojih slavni i poznati definitivno žale što su izašle u javnost

Dilanje droge, čišćenje toaleta i žongliranje

Kopajući po prošlosti Jaya Z-a, novinari su otkrili da se uzdržavao dilajući drogu, dok je kralj talk showa u Americi, David Letterman, bio voditelj vremenske prognoze. Glumac Patrick Dempsey, koji je utjelovio kirurga zavodnika u seriji ‘Uvod u anatomiju’ sudjelovao u natjecanjima u žongliranju.

Bezobrazno bogati reper P.Diddy čistio je pak toalete u jednom meksičkom restoranu kako bi skupio novac za preživljavanje, a sličnim se poslom bavio i glumac Hugh Grant, samo u poslovnici IBM-a u Londonu.

Prije nego je postala uspješna pjevačica, Gwen Stefani je ribala podove u restoranu brze hrane, a u takvim su restoranima radili i Madonna, Nick Cannon, Jennifer Hudson i Megan Fox, koja je svojevremeno zarađivali reklamirajući jedan kafić obučena u kostim banane.

Izdvojeni članak

Najpametniji celebrityji Hollywooda

Pečenje kestenja, čišćenje pilećeg izmeta i rad u klaonici

Mnogima omiljeni glumac Johnny Depp prodavao je putem telefona kemijske olovke, dok je slavna pjevačica Beyonce bila zadužena za metenje kose u frizerskom salonu svoje majke. Zanimljiv je podatak i da je glumac Danny DeVito ima svoj vlastiti salon.

Vječni neženja George Clooney prodavao je police osiguranja, a Bill Murray bavio se prodajom pečenih kestena ispred jednog od supermarketa. Poznata mršavica, glumica Calista Flockhart bila je instruktorica aerobika.

Neki su se celebrityji bavili dosta neobičnim zanimanjima na pojmove većine ljudi. Legendarni Ozzy Osbourne radio je u klaonici, glumica Whoopi Goldberg u pogrebnom poduzeću, dok je australski glumac Matthew McCounaughey godinu dana proveo čisteći pileći izmet na jednoj farmi. Prije nego je postao svjetski poznat glumac, scijentolog Tom Cruise raznosio je novine, dok je John Malkovich vozio školski autobus.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap