Pretraga

Stranica ‘Videoznanje’ uključuje se slikom i tonom kako bi vam pomogla u učenju

A- A+

Videoznanje.com prva je interaktivna web stranica za pomoć u instrukcijama i konzultacijama. Ova je stranica s radom krenula u ponedjeljak, donoseći novi način pomoći u učenju svima kojima je ona potrebna. U ovom projektu spojena je nova tehnologija s tradicionalnim načinom učenja, a pomoć iz brojnih predmeta pružit će vam instruktori putem telefonske i video veze.

Vjerojatno ste se našli u situaciji da prilikom učenja trebate odgovor na neko pitanje ili nejasnoću, koju vam udžbenik ne može pružiti. Odsad kada vam bude trebao brzi odgovor ili pomoć, posjetite stranicu Videoznanja te potražite odgovore iz područja koje vam zadaje probleme. Pozivom na broj 060 i uspostavom video veze putem Skypea omogućene su vam konzultacije s instruktorom koji se posvećuje isključivo vama.

Korištenje stranice

Na web stranici Videoznanje nalaze se kategorije predmeta, a klikom na odabranu kategoriju na ekranu će vam se izlistati svi dostupni instruktori. Posebnost ove stranice je upravo pozornost instruktora koja je u danom trenutku posvećena samo vama, što znači da ostalih ljudi u grupi nema.

Izdvojeni članak

Naj profesor: Toni Milun svima daje besplatne instrukcije, a među studentima je omiljen

Instrukcije i poduke možete dobiti iz više kategorija, odnosno predmeta:

– matematika

– fizika

– kemija

– elektrotehnika

– informatika

– ekonomija

Izdvojeni članak

Zemlja znanja: Svaki drugi srednjoškolac u Hrvatskoj koristi privatne instrukcije

– engleski jezik

– njemački jezik

– talijanski jezik

– državna matura

– knjigovodstveno i porezno savjetovanje

– ostalo

Koncept zamišljen kao ‘instant’ instrukcije

– Koncept je zamišljen kao ‘instant’ instrukcije, što bi značilo da korisnici zovu kada imaju konkretan problem, s time da smo u mogućnosti i duže držati instrukcije po potrebi korisnika. Dodatna mogućnost, osim telefonske veze prilikom držanja instrukcija, je i video veza preko Skypea, te mogućnost ‘share screena’ unutar Skype aplikacije što uvelike olakšava rad primjerice kod matematike. Na taj način instruktor može vidjeti zadatak koji se nalazi na ekranu računala od korisnika, objasnio je idejni začetnik projekta i programer Ivor Macan.

Stranica ‘Videoznanje’ uključuje se slikom i tonom kako bi vam pomogla u učenju
Share via
Copy link
Powered by Social Snap