Pretraga

Studenti organiziraju online gledanje filma: Pridružite im se besplatno, neovisno o tome idete li na faks

A- A+

Projekt projekcije dokumentarnog filma na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu CinePharm traje nešto više od godine dana, a organizira se na mjesečnoj bazi. Zbog trenutačne epidemiološke situacije CinePharm se prebacio u virtualni prostor. Tako se 9. travnja 2020. godine održala prva online projekcije na temu buktajuće pandemije, a 27. travnja 2020. u 20 sati planirana je druga online projekcija na temu kozmetike.

Pixabay.com

CinePharm nastavlja sa svojom online verzijom i to s filmom koji se trebao prikazitvati u ožujku na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu.

Izdvojeni članak

Studenti farmacije odgovorili na jednu od raširenijih teorija zavjere o koroni

Putem Vimea gledat će se film The Truth About Looking Good , a potom slijedi diskusija u virtualnoj sobi gdje će na pitanja sudionika odgovarati magistra farmacije Marina Marušić Fojs. Kao što je i do sada bio običaj, CinePharm će imati humanitarni karakter te će se svi skupljeni novci donirati hrvatskom Crvenom križu koji pomaže građanima tijekom trajanja izvanrednog epidemiološkog stanja.

Prisustvovanje projekciji je besplatno, a donacije su na dobrovoljnoj razini. Ne morate biti student da biste se priključili.

– Dekorativna kozmetika već desetljećima puni naslove modnih i beauty magazina, a u posljednjih nekoliko godina sve je više pozornosti usmjereno i na preparativnu kozmetiku. Uz savjete raznih influencera, sponzorirane objave na društvenim mrežama i pretraživanja internetskih stranica, ponekad je teško pronaći istinu o temi koja je u kratko vrijeme postala jednom od najraširenijih među mlađom populacijom.
Je li bolje vjerovati brandovima s dugom tradicijom ili se okrenuti inovativnim proizvodima? Jesu li nam doista potrebni svi proizvodi u dnevnoj njezi kože? Utječe li više na odluku za kupovinom proizvoda njegovo pakiranje ili sastav? Odgovore na ta i mnoga druga pitanja potražite u ponedjeljak, 27. travnja 2020. godine u 20 sati! Naravno, za sva dodatna pitanja pripremili smo i live diskusiju u kojoj će nam ovoga puta gošća biti magistra farmacije Marina Marusic Fojs, stoji u najavi filma na Facebooku.

Projekcija filma i popratna diskusija održat će se putem platforme easywebinar, a link za pristup sobi objavit će se uoči početka projekcije. Više informacija možete pronaći na Facebook eventu.

Copy link
Powered by Social Snap