Studentica Filozofskog fakulteta sjajnom solo igrom u Potjeri osvojila 50.000 kuna

Ludbrežanka Karla Triplat osvojila je 50.000 kuna, sjajnom solo igrom u završnoj dionici sinoć emitirane Potjere. Premda se ova studentica kroatistike na Filozofskom fakultetu u Zagrebu mučila u brzopoteznoj minuti pa i u igri na ploči, na kraju je uspjela obraniti višu ponudu koju je odabrala u drugoj igri.

Screenshot: HRT
Pričali smo sa simpatičnom studenticom iz Splita te nam je otkrila na što će potrošiti 50.000 kuna koje je osvojila u Potjeri

U brzopoteznoj minuti, 24-godišnja je studentica odgovorila na svega tri pitanja, skupivši tako 10.500 kuna. Ovaj skromni učinak, odlučila je popraviti prihvaćanjem više ponude u igri na ploči te ju je kako smo napomenuli na kraju i obranila. Jedina od četvero igrača.

U završnoj potjeri imala je taj blagoslov neprijavljivanja na taster, što joj je čini se odgovaralo, budući da je skupila 12 točnih odgovora odnosno 13 koraka prednosti pred lovcem Kotigom.

Lovac je dobro startao sa svojom dionicom u završnoj potjeri, odgovorivši na prvih šest pitanja točno, no potom je uslijedio pad. U nešto više od šezdeset sekundi, nije odgovorio na pet pitanja, što je uz jednu Karlinu intervenciju bilo dovoljno za konačnu pobjedu.

Odgovori