Pretraga

Studentica pokrenula ‘Fashion Tips by ordinary girl’

A- A+

Maja Vrdoljak 25-godišnja je studentica Menadžerske informatike na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu, a u slobodno vrijeme dijeli modne savjete. Nedavno je pokrenula Facebook stranicu ‘Fashion Tips by ordinary girl’ koja može pomoći svim neodlučnim djevojkama ili onima koje su u potrazi za idealnim modnim kombinacijama. Smatra da je studentsko doba ključno vrijeme za razvoj osobnog stila, a svoj je odlučila pretvoriti u vrstu hobija.

Foto: Facebook

U moru modnih savjetnika i blogera, za oko nam je zapela studentica zagrebačke Ekonomije Maja Vrdoljak koja je krajem kolovoza pokrenula Facebook stranicu ‘Fashion Tips by ordinary girl’. Ova 25-godišnja studentica koju od završetka Menadžerske informatike još samo diplomski rad dijeli, radi u dječjoj igraonici, a slobodno vrijeme provodi dijeleći modne savjete. Odlučila je podijeliti s nama što ju je privuklo u ovom hobiju, ima li ozbiljnijih planova s modnim savjetovanjem te što misli koliko je moda uopće bitna za studentsku populaciju. 

Izdvojeni članak

Manekenka iz zagrebačke XVI. gimnazije u pohodu na svjetske modne piste

‘Važno je razgraničiti zbog čega se baviš ovim hobijem’

– Neki bi pomislili da ne radim ništa drugo osim što čitam modne časopise i pratim tjedne mode, ali zapravo ne radim ni jedno niti drugo, a na ovaj potez sam se odlučila prvenstveno na nagovor sestre i prijatelja, otkrila nam je 25-godišnja Maja.

Istaknula je da ‘Fashion Tips by ordinary girl’ nije nastala zbog samopromocije te da joj zarada nije bila primarni i glavni cilj. – Jako je važno da svaki ‘modni savjetnik’, osobito ako je na početku, razgraniči zbog čega se uistinu želi baviti ovim hobijem. Nitko ne osporava težnju za zaradom, ali to nikako ne smije biti glavni razlog za pokretanje stranice, izjavila je studentica Ekonomije koja je svoju ljubav prema modi pretvorila u zabavan hobi.

Svaki dan se potrudi objaviti koju fotografiju uz popratni savjet, a otkriva da su za fotografije najčešće zaduženi njeni prijatelji koji se taj dan nađu s njom na kavi. Inspiraciju je, pak, pronašla u sestri od koje tvrdi da je mnogo naučila o modi, ali i imala više hrabrosti za ovakav pothvat.

Izdvojeni članak

Ove činjenice modna industrija krije od vas!

Studentsko doba ključno za razvoj osobnog stila

Što se tiče širenja hobija na ozbiljniji posao, ističe da će pustiti da sve ide svojim tokom pa što bude. – Ako je to iskrena strast prema modi i lijepom oblačenju, veće su šanse da će vas u moru blogera i modnih savjetnika netko i prepoznati, ali ako se ovo radi isključivo zbog stjecanja slave, prestiža i zarade, vrlo se lako može pretvoriti u neuspjeh, mišljenje je ove modne savjetnice.

Za kraj smo upitali kakvo je njeno mišljenje o modnom izričaju zagrebačkih studenata te što misli koliko je važno u životu pratiti modne trendove. – Smatram da je studentsko doba ključno vrijeme za razvoj osobnog stila. Studenti su poznati kao dio populacije koji njeguje zaista vrlo različite modne stilove i odjevne kombinacije, pa mi je malo teže dati ocjenu. Što se mene tiče, za svakodnevne aktivnosti na fakultetu uvijek sam preferirala udobnu odjeću, a tu su mi traperice i tenisice apsolutni ‘must have’, za kraj nam je rekla Maja Vrdoljak.

Želimo joj puno uspjeha s dijeljenjem modnih savjeta, a ako je vama koji potreban ili tražite inspiraciju za nove kombinacije, posjetite Majinu stranicu.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap