Studentici ukraden bicikl ispred Studentskog doma: Pomozite joj ako uočite bicikl ili počinitelja

Studentski domovi su nažalost osim oaze mladosti i dobre zabave, također i oaze za kojekakva kriminalna djela, o čemu i jedan primjer iz Pule. Naime, jučer u ranim jutarnjim satima, precizno u 5.35, ispred studentskog doma u Puli, za sada nepoznati muškarac ukrao je studentici bicikl.

Izvor: Facebook grupa Sveučilište Jurja Dobrile u Puli; University of Juraj Dobrila, Pula

Ovakvi slučajevi nažalost nisu izuzetni ispred studentskih domova, o čemu smo pisali i prije nepune dvije godine, kada je u par dana ispred doma na Savi nekoliko studenata ostalo bez svojih ljubimaca na dva kotača.

Studentima na Savi masovno se kradu bicikli, Uprava tvrdi da to ne može spriječiti

Kada je riječ o studentici iz Pule, slučaj krađe njenog bicikla, zabilježile su kamere, ali će počinitelja biti teško pronaći, jer je u trenutku obavljanja nedjela imao kapuljaču na glavi.

Svoj slučaj podijelila je na Facebook grupi Sveučilište Jurja Dobrile u Puli; University of Juraj Dobrila, Pula.

– Ukraden jučer (31.1.) u 5:35h ujutro ispred studentskog doma u Puli.
Na snimci kamere viđen mlađi muškarac, visok, mršav, pogrbljen kako dolazi do bicikla i odvozi se na njemu. Ne može se prepoznati jer je imao kapuljaču na glavi. Vjerojatno nije ni student.
Bicikl je sive boje, Haro Flightline One 29, 18″, vrijedan blizu 3000 kn.
Uskoro će biti podnijeta prijava u policijskoj postaji, ali bi pomoglo ako je netko vidio bicikl i dotičnog na području Pule i okolice, navodi djevojka u svojoj molbi za pomoć.

Odgovori