Pretraga

Studentski crtić: ‘Monsters University’ dolaze ranije od najavljenog!

A- A+

‘Monsters University’, ili u hrvatskom prijevodu ‘Čudovišta sa sveučilišta’ u hrvatskim će se kinima pojaviti isto kada i u ostatku svijeta, 20. lipnja, što je dva mjeseca prije nego što je planirano.

Pixarov hit ‘Monsters University‘ 20. lipnja dolazi u hrvatska kina, a to je za ljubitelje ovog animiranog filma odlična vijest, budući da se dolazak ovog filma planirao tek dva mjeseca nakon toga, piše Moj film.

Izdvojeni članak

O Yodi film, snimat će se

Nastavak će tako donijeti novu dozu smijeha i zabave, a film je napravljen kao prequel koji će razjasniti kako su junaci Mate Vidović i Sale Saličić uopće postali strašna ‘čudovišta’. Film će nas također upoznati s mnoštvom novih komičnih likova.

Sveučilište za čudovišta mjesto je gdje su junaci izučili ‘zanat’ zastrašivanja ostalih, a jedan od likova Mate Vidović, sanjao je o tome da postane vrhunski u tome. Planove mu je poremetio Sale Salečić, koji je prirodno talentiran za taj posao. Očekivano, ova su dvojica jedno drugom ljuta konkurencija, a zbog njihovog konstantnog nadmetanja obojica na kraju budu izbačeni iz elitnog programa. Upravo zato, morat će se udružiti kako bi s velikom grupom ‘običnih čudovišta uspjeli vratiti se na pravi put.

U hrvatskim će kinima ovaj hit biti moguće pogledati u izvornoj, ali i u sinkroniziranoj verziji, stoga će svatko biti u mogućnosti izabrati ono što više preferira. Glasove se u hrvatskoj sinkronizaciji posudili Stojan Matavulj, Pjer Meničanin, Ozren Grabarić, Mija Krajcar, Žarko Potočnjak, Bojan Navojac, i mnogi drugi. Pogledajte trailer!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap