Pretraga

Studirate u Zagrebu, a nemate zubara? Evo kako do besplatnog pregleda

A- A+

Mnogi od vas znaju, a neki nadamo se i ne znaju, kolike muke može prouzročiti upaljen zub. Zato je prevencija od ključne važnosti, no ponekad je vrlo teško doći na red kod zubara. Rješenje su ponudili na Stomatološkom fakultetu, na kojem svim studentima nude besplatne preglede, zamjene starih ispuna i slično.

foto: pixabay

Ovo je samo jedna od mjera kojom pokušavamo nadoknaditi nepostojanje adekvatne primarne zdravstvene zaštite za studente našeg sveučilišta, kažu sa zagrebačkog Stomatološkog fakulteta.

Ako studirate u Zagrebu, sigurno vam je potreban zubar. Studenti Stomatološkog fakulteta svojim kolegama zato nude potpuno besplatne preglede, ali i zahvate.

Sve što trebate je izabrati jedan od ponuđenih termina i javiti se mejlom. Preglede nude svaki radni dan osim četvrtkom.

raspored besplatnih stomatoloških pregleda

Raspored besplatnih pregleda | izvor: Zdravo sveučilište

– Drage kolegice i dragi kolege, naši dragi studenti Stomatološkog fakulteta u Zagrebu vas, sada već tradicionalno, pozivaju da se javite na niže navedene e-mail adrese kako bi obavili POTPUNO BESPLATNE preglede, zamjene starih ispuna i slično – kažu organizatori projekta Zdravo Sveučilište.

Napominju da se javite kolegama jer, kako kažu, ne grizu.