Pretraga

Stvari vezane uz odjeću zbog kojih svi ludimo

A- A+

Većinom ljudi vole kupovati, isprobavati i kombinirati odjeću, no ponekad nas ista može izluditi. Pogledajte koje to stvari vezane uz odjevne predmete najviše živciraju sve koji vole i prate modu.

Možemo provesti sate i sate u šopingu te ispred ogledala isprobavati brojne odjevne kombinacije, ali isto tako često možemo i izgubiti živce kad su su pitanju modne krpice. Provjerite koje su to najgore stvari vezane uz odjeću oko kojih ludimo.

Izdvojeni članak

Doznajte zašto vam neka odjeća ne pristaje kao salivena

Kad se traperice izližu ili šal naelektrizira

Naelektrizirani šal je jedna od najgorih stvari zbog kojih vam i frizura može biti upropaštena. Kad maramu ili šal namještate oko vrata, često se dogodi da vam naelektrizira kosu iako iste jedva da dotičete. Živce vam mogu počupati i mrvice u kutovima džepova koje se iz nepoznatih razloga konstantno pojavljuju.

Mnogi polude i kad se traperice izližu samo između nogu ili, pak, samo na koljenima. Doduše, postoje novi modeli koji su napravljeni na način da su isprani na koljenima, ali izlizani jeans na ovim mjestima i nije najsretnija opcija.

Etikete isto ponekad stvaraju veliki problem, pogotovo kad vas bockaju ili vire iz košulja. Sigurno ste se često zapitali zašto se baš te etikete rade od tako grubog materijala ili se nalaze na donjem rubu košulje koji je nemoguće skriti.

Izdvojeni članak

Ove odjevne predmete nabavite nakon što diplomirate

Mucice na puloverima ili razvučene hlače

Od modnih dodataka svakako treba spomenuti i remene koji često ne stoje na mjestu gdje bi trebali stajati. Zbog toga mnogo puta muku mučimo s njihovim namiještanjem, a nanervirati nas mogu i patentni zatvarači koji se često ne mogu zatvoriti do kraja.

Postoji još nekoliko problema s popularnim trapericama. Poneki modeli se rastežu, ali samo na području stražnjice, dok će nam drugi ofarbati tenisice, torbe ili, pak, bedra ma koliko ih puta oprali.

Kad su u pitanju puloveri, onda se susrećemo s dvije stvari – stvaranje mucica te uvlačenje pulovera već pri prvom pranju. No kad odlučimo obući jaknu, najčešće se rukavi podižu za jaknom pa se mučimo s navlačenjem istih.

S podizanjem se susrećemo i pri odijevanju suknji pa se nerijetko dogodi da nam se prilikom ustajanja vidi donje rublje.

Stvari vezane uz odjeću zbog kojih svi ludimo
Share via
Copy link
Powered by Social Snap