Pretraga

Super talent- Druga polufinalna emisija

A- A+

novatv.hr

Završila je i druga polufinalna emisija showa “Supertalent”. Kao i u prošloj emisiji, sinoć smo imali priliku gledati odlične nastupe još 10 natjecatelja od ukupno 50, koji se su uspjeli plasirati u polufinale. Da se podsjetimo, u prošloj emisji finale su osigurali mladi plesači Borna Baričević i Iva Miljak te pjevač Ante Tkalac.

Da bi prošli u finale natjecatelji su morali zadovoljiti publiku koja je i ovaj put imala glavnu riječ. Sinoć samo imali priliku uživati u nastupima sljedećih 10 kandidata:

1. Dora Brnavić(13)- mažoretkinja je već 7 godina. Cilj joj je predstaviti svoj klub i pokazati sve što je naučila u proteklim godinama.

2. Leonard Kustura (30)- po uzoru na Michaela Jacksona pleše break dance. Iako nije bio u potpunosti zadovoljan svojim nastupom pokupio je pohvale žirija i publike. Od Nine Badrić dobio je poziv da pleše na njenom koncertu u Zagrebu.

3. APOLLO BAND- Osječki band koji se sastoji od 4 člana: Siniša (klavijatura), Zoran (bas gitara), Miroslav (bubanj) i najmlađi Novica (harmonika). Ideju o osnivanju benda dobili iz prošlogodišnjeg “Supertalenta”. Profesionalno se svi članovi bave glazbom. U sinoćnjoj emisiji izveli kompoziciju “Orient Express”.

4. Eva Pilić(12)- mlada mažoretkinja iz Bosne i Hercegovine. Želja joj je postati profesionalna pjevačica. U sinoćnjem nastupu uživo izvela pjesmu “Beggin you for mercy”-Duffy.

novatv.hr

novatv.hr

novatv.hr

5. Jure Miloš(18)-svira ukupno 5 instrumenata: gusle, diple, svirala, lijericu i gangu a osim svega toga nisu mu strana ni hercegovačka kola. Iako je pokupio ovacije publike, žiri je kritizirao njegov nastup zbog nepovezane koreografije.

6. BREAKDANCE KLUB NEXUS- grupu čini 9 dječaka starosne dobi od 11 do 20 godina. U klubu plešu već 7 godina, za sve njih breakdance je stil života.

7. Željko Mazavac(29)-svira gitaru od 18. godine. Voli instrumentalnu glazbu jer na taj način najbolje može iskazati svoje emocije. Najveće pohvale dobio je od najstrožijeg člana žirija Dubravka Merle.

8.PLESNI PUNKTOVI BY MARTINA- dolaze iz Zagreba, cilj im je da u ples uključe što više djece i mladih. Plešu kod Martine Gogić već 5 godina. Sinoćnji nastup nije zadovoljio kriterije žirija, koji je njihov nastup okarakterizirao kao “nedorečen”.

9. SINOVI ASFALTA- dečki iz Baške vode, Frane(19) i Ante (24). Već 6 godina voze BMX uz pomoću kojih su i izveli svoj nastup. Ime grupi dali po uzoru na stare bajkere iz Baške vode.

novatv.hr

novatv.hr

novatv.hr

novatv.hr


novatv.hr

10. Vedrana Ošap- ljubav prema sevdahu rodila se prije 10 godina. Želi sevdah sačuvati od zaborava. Njeni adut za ulazak u finale: pjevanje iz srca. U sinoćnjoj emisiji nastupila s pjesmom “Ne klepeći nanulama” Nedžada Salkovića.

Sve što je lijepo kratko traje, tako je bilo i u ovoj emisiji. odlukom publike, od natjecanja se moralo oprostiti 8 natjecatelja. Najveći broj glasova i direktan ulazak u finale publika je dala mladoj Evi Pilić. Tešku odluku o tome tko će joj se pridružiti morao je donijeti žiri, u dobro poznatom sastavu: Dubravko Merla, Nina Badrić i Enis Bešlagić. Jednoglasnom odlukom prolaz u finale dali su drugoplasiranom Breakdance klubu Nexus, dok je trećeplasirana Vedrana Ošap sinoćnjim nastupom završila svoje natjecanje.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap