Pretraga

Super talent- Neki razočarali i publiku

A- A+Treća je polufinalna emisija za nama, a konkurencija je veća nego u prve dvije. Osim očekivanih plesnih i pjevačkih točaka, večer su začinili  cirkusant, žongler, mađioničar i hodač po slacku. Neki od njih  potvrdili su svoje mjesto u polufinalnoj emisiji, dok su neki razočarali ne samo žiri već i  publiku. 

Od deset polufinalista led je probio Robert Babić koji je svojom točkom hodanja po slacku oduševio Dubravka i Ninu, ali nije i Enisa. Najmlađa ove večeri, Rebecca Posavec svojom je izvedbom pjesme “Boheemian rhapsody” grupe Queen žiri  ostavila doslovno u transu. Aka_demija Pink Panter, grupa iz Sarajeva izvela je pjesmu “Lejla” te primila pohvale žirija i kritku da ih je previše na sceni. Juraj Bjelac latinoamerički je plesač koji je oduševio svojom izvedbom Ninu te mu je poručila “Juraj dušo, u finale buš ušo”.

Aleksandra Bjelanović odjevena u bijelu vjenčanicu pokazala je sav raskoš svog pjevačkog talenta izvedbom hita Sam Brown “Stop” i primila pohvale. Scenu je zapalio Vladan Bergamo koji je kombinacijom plesa i žongliranja s vatrom oduševio i nikad zadovoljnog Dubravka. Magiju je u ovu večer unio Marinko Perec, čiju je točku pohvalio žiri. Izvedbom pjesme legendarnih Indexa predstavili su se Irena Petrović i Krešimir Ban koji su nastupom razočarali tročlani žiri. Borislav Vranić  svojim talentom stavljanja predmeta na čelo  primio je najveće pohvale žirija. I kao zadnja je nastupila plesna skupina “Ola-la” koja je za razliku od audicije žiri ostavila ravnodušnim. 

Pobjednikom večeri proglašen je Borislav Vranić. Na scenu je došetao  odjeven u Zorro osvetnika te osvojio ne samo publiku već  i žiri nakon što je stavio prvo pištolj, zatim bicikl i na kraju “tačke” na čelo i u ritmu plesao na glazbu u pozadini. Borislava je od početka favorizirao žiri, ali i voditelji koji su se složili da je njegov nastup jedinstven u svijetu. 

Za drugo mjesto koje vodi u finale  borili su  se plesna skupina “Ola-la” i mlada Rebecca Posavec. Žiri je jednoglasno odlučio da je mjesto u finalu zaslužila Rebbeca izvedbom pjesme “Boheemian rhapsody”.

Super talent- Neki razočarali i publiku
Share via
Copy link
Powered by Social Snap