Pretraga

Sušački gimnazijalci parodijama poharali YouTube

A- A+

– Oduvijek samo za šalu i sprdanciju, uz dozu ozbiljnosti ukoliko je potrebna (ali nadamo se da nije), riječi su zanimljivog riječkog trojica, s kojim smo imali priliku napraviti intervju. Danko Ažić,Toni Ivoš i Andrej Pejnović, naši sugovornici iz sušačke I. gimnazije već neko vrijeme haraju YouTubom i pritom se vrhunski zabavljaju. Neki njihovi klipovi broje i do 200.000 pogleda, a dečki nemaju namjeru ni u budućnosti obuzdati svoju kreativnost.

Kako to obično biva sa najzabavnijim stvarima, sve je krenulo kao zezancija. – Počeli smo sa sinkronizacijama filmova i političara, rekli su nam dečki. Od filmova i političara krenuli su na parodije nekih hitova hrvatske estrade i privukli sve one koji dolaze na youtube da bi se nasmijali. Nadaju se da će i njihova najnovija parodija simboličnog imena Sijamska matura biti uspješna.

– Time smo htjeli pokazati ljudima koliko je zapravo smiješna i bila ta matura u kojoj se nije ispitivalo znanje vec ne znanje, naglasili su. Cilj im je nastaviti raditi parodije koje će biti tematski aktualne za sve mlade u Hrvatskoj. Voljeli bi nastaviti i sa imitacijama poznatih ličnosti, te dodati još neka poznata imena na svoju listu, na kojoj su već Mamić, Ćiro, Rojs i brojni drugi.

Dečki za kraj nisu zaboravili napomenuti da su uspješni u školi i izvan nje kroz različite aktivnosti kao što su košarka i nogomet. Pošto nemamo imenik da ih nagradimo peticom iz zalaganja ocjenite ih svi zajedno tako što ćete dodati još pokoji klik i like na njihove video uratke.

SP Parody Official YT

Sušački gimnazijalci parodijama poharali YouTube
Share via
Copy link
Powered by Social Snap