Pretraga

Svaki boy bend čine ovi tipovi muškaraca

A- A+

Svjetskom glazbenom scenom vladali su mnogi boy bendovi, a vjetrojatno danas ne postoji tinejdžer koji nije čuo za megapopularni One Direction. Međutim, u hrvatskoj glazbi za takve skupine nema mjesta, što su nakon kratkog vremena shvatili Saša, Tin i Kedžo te su se ubrzo nakon svojih ‘365 dana’ razišli. Analizirajući bendove kao što su NSYNC, Backstreet Boys ili One Directiona, otkrit ćete kako se u svim tim sastavima ponavljaju isti tipovi.

Prirodni tijek glazbenka u gradnji svoje karijere kreće od grupe koja se nakon nekog vremena raziđe pa se članovi nastavljaju samostalno probijati kroz scenu. Baš kao dio boy bendova svjetsku slavu su stekli neki od današnjih vrlo uspješnih izvođača, no našu su zemlju te grupice rasplesanih dečkića nekako mimoišle. Značajniji pokušaj napravili su Saša, Tin i Kedžo, no vrlo kratko. Uspoređujući članove tih popularnih boy bendova, doći ćete do vrlo zanimljivog zaključka – svaki od njih se sastojao od istih tipova muškaraca, piše collegemagazine.com.

Izdvojeni članak

Najduži glazbeni spotovi koje uživamo gledati

Opaki lik

Poznato je kako će se ženski dio obožavatelja najviše zapaliti za onog člana boy benda koji njeguje izgled ‘zločestog dečka’. U tu skupinu spadaju Zayn Malik iz One Directiona ili Donnie Wahlberg iz grupe New Kids On The Block.

Sladunjavo lice

Kao što svaki sastav ima rezervirano mjesto za opakog lika, tako se u svakom boy bendu nađe i onaj sladunjavac kojega biste najradije grlili i ljubili do iznemoglosti. Ta uloga pripala je danas iznimno upsješnom pop izvođaču Justinu Timberlakeu (članu NSYNC-a) ili Nicku Carteru iz Backstreet Boysa.

Uglađenko

Kada biste birali kojeg pjevača iz popularnih boy bendova možete predstaviti svojim roditeljima, odluka bi vjerojatno pala na uglađenog JC Chaseza iz nedavno okupljenog NSYNC-a ili Nicka Lacheja iz 98 Degrees.

Zanimljiv i tajanstven

Čim je netko tajanstven, automatski nam postaje zanimljiv. Upravo zbog toga su Chris Kirkpatrick iz NSYNC-a ili BSB-ovac AJ McLean oni najzanimljiviji među čalnovima poznatih boy bendova.

‘Maskota’ benda

Glavni zabavljač ili ‘maskota’ boy benda pripadne najotkačenijem i najdomišljatijem članu. On je, uz pjevanje, zadužen za pričanje viceva kao i zabavljanje fanova na sve mmoguće načine.

Zavodljivi tipovi

Za kraj smo ostavili persone za kojima svi polude, one članove koje odlikuje najbolja vanjština i zavodljivost. U ovu kategoriju smješteni su Howie Dorough iz BSB-a kao i Jeff Timmons iz 98 Degrees.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap