Pretraga

Sveučilišna futsal liga: FER 1 preuzeo vodstvo u skupini, Hrvatski studiji jedini bez bodova

A- A+

U pretposljednjem kolu Sveučilišne futsal lige u Zagrebu odigrana su tri derbija, a u skupini C došlo je i do smjene na čelu tablice. Prva ekipa Fakulteta elektrotehnike i računarstva svladala je Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije te preuzela lidersku poziciju skupine C. Nakon šest odigranih kola Kineziološki fakultet i VERN su sa stopostotnim učinkom, a jedina ekipa bez bodova su Hrvatski studiji. Biblijski institut je nakon pet katastrofalnih poraza, zabilježio svoju prvu pobjedu.

Izdvojeni članak

Kineziološki fakultet potvrdio dominaciju u derbiju kola

Nakon šestog kola Sveučilišne futsal lige u Zagrebu dvije ekipe ostale su sa punim bodovnim ostvarenjima, a jedna je još uvijek bez bodova. Kineziološki fakultet i VERN ostvarili su i šestu pobjedu u isto toliko odigranih susreta te se nametnuli kao favoriti za titulu ove sezone. Hrvatski studiji još uvijek su bez osvojenog boda.

FER 1 preuzeo lidersku poziciju skupine C

U ovom kolu odigrane su tri utakmice koje su odlučivale o najvišim pozicijama u skupinama A, B i C. U dvoboju predvodnika skupine A, VERN je s hladnokrvnih 3 : 0 svladao ekipu FER 2.

Između ekipa Ekonomskog fakulteta i Fakulteta političkih znanosti, bila je razlika tri boda prije ovog kola. No, EF je pobjedom 4 : 2 ostao na prvom mjestu, a s bodom zaostatka ih prati Pravni fakultet. U skupini C, došlo je do smjene na vrhu. Derbi između FER-a i FKIT-a, završio je 3 : 2, u korist elektrotehničara, pa je ova ekipa preuzela vodstvo.

Biblijski institut do prve pobjede

Bez obzira na smjene na čelu skupine C za najveće iznenađenje šestog kola pobrinula se ekipa Biblijskog instituta. Do ove utakmice imali su sve poraze uz gol razliku nevjerojatnih 3 : 67. No, jučer su uspjeli nadigrati Grafički fakultet s tijesnih 4 : 3 i time donekle ublažiti svoju blamažu. Svoje prve pobjede ubilježile su i Farmaceutsko – biokemijski fakultet kao i Arhitektonski fakultet. Tako je jedina ekipa bez bodova ostala ona s Hrvatskih studija.

Najbolji napad poslije šest kola ima ekipa Agronomskog fakulteta koja je postigla 49 golova, a najbolju obranu sa šest primljenih pogodaka imaju VERN, Ekonomski fakultet i Fakultet prometnih znanosti.

Najgori pak napad ima imaju ekipe RRIF-a i Biblijskog instituta koje su postigle po 7 golova do sada. Isti timovi imaju i najgore obrane. Biblijski institut primio je 70 golova do sada, a RRIF 66. Treba naglasiti da se RRIF nije pojavio na posljednje dvije utakmice, tako da im je 6 primljenih golova zapravo registrirano za zelenim stolom.

Parovi posljednjeg kola prije doigravanja, znat će se kroz par dana, kada se odrede termini korištenja dvorane Martinovka.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap