Pretraga

Sveučilišna futsal liga: Poznati parovi osmine finala

A- A+

U posljednjem kolu skupne faze Sveučilišne futsal lige u glavnim ulogama su bile ekipe s Fakulteta elektrotehnike i računarstva. FER 1 je razmontirao ekipu Veterinarskog fakulteta s 15 : 0. S druge strane FER 2 je nakon stopostotnog učinka u prvih pet kola posustao u posljednja dva. U utakmicama s izravnim konkurentima za najviši plasman u skupini A, prvo je u prošlom kolu izgubio od VERN-a, a u ovom od Građevinkog fakulteta s glatkih 4 : 0. Poznati su i parovi osmine finala natjecanja.

Sedmo kolo Sveučilišne futsal lige nije ponudilo ozbiljnija iznenađenja. Došlo je tek do smjene u skupini A gdje je u izravnom dvoboju za drugo mjesto ekipa Građevinskog fakulteta savladala FER 2, izborivši si tako bolju poziciju za doigravanje. Najuvjerljivije pobjede u ovom kolu ostvarili su FER 1, koji je Veterinu pobijedio 15 : 0, te Stomatološki fakultet, koji je svladao Biblijski institut 12 : 4.

Izdvojeni članak

Sveučilišna futsal liga: FER 1 preuzeo vodstvo u skupini, Hrvatski studiji jedini bez bodova

Sva četiri prošlogodišnja polufinalista, odnosno ekipe Kineziološkog i Ekonomskog fakulteta te FER 1 i VERN i ove su godine osvojile čelne pozicije u svojim skupinama. Na taj način su se nametnuli kao kandidati za najviše pozicije i u ovoj. KF i VERN su bile stopostotne, dok su FER 1 i EF izgubile po dva boda.

Najefikasnija momčad do sada je Agronomski fakultet, koji je zabio 56 pogodaka, dok najbolju obranu ima Fakultet prometnih znanosti. Primili su svega šest golova u sedam kola, dakle manje od gola po utakmici.

Ekipe koje se ne mogu pohvaliti sa svojom statistikom su ekipe Visoke škole za financijski menadžment koja je završila natjecanje s gol razlikom 7 : 63, s tim da se posljednje tri utakmice nisu pojavili. Tri osvojena boda time su izgubili, budući da se za svaki nedolazak na utakmicu na Sveučilišnoj futsal ligi gubi po jedan bod. Biblijski institut završio je natjecanje s tri boda, ali uz gol razliku 11 : 82.

Uskoro će biti poznati termini odigravanja osmine finala natjecanja, ali parovi se znaju, kao i križanje za četvrtfinale i polufinale. Parove osmine finala, kao i daljnja križanja pogledajte u tablici.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap