Pretraga

Svijet poludio za Bottle Boysima koji sviraju hitove na praznim pivskim bocama

A- A+

‘Bottle Boys’ nova su glazbena poslastica za kojom su poludjeli korisnici YouTubea. Naime, ovaj peteročlani danski sastav svira hitove na praznim pivskim bocama, a zadnji uradak ‘Billie Jean’ od Michaela Jacksona snimili su u crkvi.

Screenshot YouTube

Raznih talenata se zahvaljujući internetu nagledamo, ali nas uvijek iznenade novi načini na koje ljudi uveseljavaju i zabavljaju druge. Jedan od zadnjih primjera je bend Bottle Boys koji svira na praznim pivskim bocama.

Riječ je o peteročlanom sastavu iz Kopenhagena koji već devet godina postojećim svjetskim hitovima daje novu dimenziju jer kao instrumente korite ispražnjene pivske boce.

Nedavno su na YouTubeu objavili obradu planetarno popularne ‘Billie Jean‘ od Michaela Jacksona koja je privukla pažnju milijuna fanova. Uz činjenicu da navedeni hit pokojnog pop kralja izvode na bocama, svirku za tu pjesmu snimili su u crkvi u pozadini s orguljama.

Uz riječi da ne pokušavate ovo što vidite kod kuće, jer kako Bottle Boysi kažu, stomatolog vam to ne bi preporučio, poslušajte kako svira ova neobična petorka.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap