Pretraga

Svjetski pjevači koji su bili žrtve zlostavljanja

A- A+

www.flickr.com

Svakodnevno zlostavljanje je česta pojava s kojom se suočava sve veći broj, bilo djece ili odraslih osoba. Najčešća su seksualna, fizička i psihička zlostavljanja tijekom djetinjstva kada su djeca preslaba i ne mogu se zauzeti za sebe. Navodimo vam poznate svjetske pjevače koji su bili žrtve neke vrste zlostavljanja i koji su javno progovorili o tome.

Chester Bennington

Chester Bennington, vokalist u popularnoj grupi Linkin Park,  imao je traumatično djetinjstvo. Bio je seksualno zlostavljan od strane prijatelja njegovih roditelja. Osim što je bio žrtva zlostavljanja, dodatno su ga potresla samoubojstva nekoliko njegovih prijatelja i to što mu je prijatelj poginuo u nesreći tijekom skejtanja.

Axl Rose

Frontmen grupe Guns N Roses priznao je kako su ga otac i očuh zlostavljali. Nakon toga se počeo javno zalagati za zaštitu djece i redovito posjećivao psihijatricu koja se čak pojavila u spotu za pjesmu Dont Cry. Pratila ga je na svim turnejama i imala prevelik utjecaj na pjevača, što je rezultiralo sukobima među članovima benda.

Madonna

Iako Madonna još uvijek opisuje Sean Penna kao ljubav svog života, nakon razvoda je obznanila kako je imao nasilne ispade prema njoj i drugim bliskim ljudima. Penn je, nakon jednogodišnjeg braka s kraljicom popa, potvrdio njenu priču.

Tina Turner

Ike Turner je Tinu tukao, silovao i cigaretama pržio po tijelu. Pjevačica je zlostavljanje trpila punih 16 godina i tek tada skupila hrabrosti i ostavila muža. Njeno zlostavljanje postalo je poznato cijelom svijetu nakon snimanja filma Whats Love Got To Do With It koji je bio baziran na njenom životu. Ike je u filmu prikazan kao nasilni sociopat te je priznao kako je priča o njegovom zlostavljanju potpuno točna.

Svjetski pjevači koji su bili žrtve zlostavljanja
Share via
Copy link
Powered by Social Snap