Pretraga

Talijanski nogometni prvoligaš nudi 11 milijuna za golobradog Hajdukova veznjaka

A- A+

Hajduk je počeo ozbiljno trgovati s momčadima iz talijanske Serie A, pa se tako javila i nova izdašna ponuda. Naime sicilijanski prvoligaš Catania nudi milijun i pol eura ili oko 11 milijuna kuna za 18-godišnjeg Marija Pašalića. Mladi veznjak je zabilježio tek nekoliko nastupa za prvu momčad Hajduka.

Screenshot: You Tube

Zadnji dani prijelaznog roka uvijek su dinamični, a ovoga su puta uzburkali Poljud, gdje je stigla izdašna ponuda iz talijanske Serie A. Naime Catania bi željela odmah dovesti, Hajdukova veznjaka Marija Pašalića te nudi milijun i pol eura. Ovaj 18-godišnjak je upisao tek nekoliko nastupa u seniorskoj momčadi Bijelih, no očito je zapeo za oko Talijanima.

Izdvojeni članak

Tin Jedvaj nadomak transfera u Romu

Međutim uprava Hajduka nije zadovoljna iznosom ove ponude, budući da smatraju da je novac koji Catania nudi beznačajan, obzirom na to koliko bi Pašalić mogao vrijediti kroz neko vrijeme, pišu Sportske novosti.

S druge strane ‘Majstori s mora’ su stalno na rubu solventnosti, pa nije nemoguće da unatoč nezadovoljstvu, uprava radi namirivanja svakodnevnih i svakomjesečnih troškova, puste svoga tića, na drugu stranu Jadrana.

Nije isključeno ni da će sicilijanski prvoligaš u ovim zadnjim trenucima prijelaznog roka malo podebljati svoju ponudu.

Catania je već ovo ljeto uzela jednog igrača iz Hajdukova omladinskog pogona. Riječ je o Mirku Livaji, mlađem bratu Atalantina napadača i mladog reprezentativca Hrvatske Marka Livaje.

Talijanski nogometni prvoligaš nudi 11 milijuna za golobradog Hajdukova veznjaka
Share via
Copy link
Powered by Social Snap