Pretraga

Taylor Swift dobila počasni doktorat: ‘Nisam tip doktorice koju želite imati u blizini’

A- A+

Sveučilište u New Yorku (NYU), dodijelilo je popularnoj kantautorici Taylor Swift počasni doktorat iz primijenjenih umjetnosti. Ova se nesvakidašnja dodjela održala na Yankee stadionu, a Taylor je iskoristila priliku i ‘nabacila’ nekoliko šala na svoj račun, kao i par motivirajućih riječi.

taylor swift

Screenshot: YouTube

Taylor Swift, popularna kantautorica koja je stekla slavu pjesmama o nesretnim vezama s dečkima, dobila je počasni doktorat iz primijenjenih umjetnosti na Sveučilištu u New Yorku.

Taylor nije prestajala ‘bacati fore’

Svečana ceremonija dodjele održala se na Yankee stadionu, a Taylor je dobila uvodnu riječ, odnosno čak preko 20 minuta uvodnih riječi.

– Htjela bih zahvaliti NYU što me je tehnički, barem na papiru, učinio doktoricom. Nisam tip doktorice koju želite imati u blizini u slučaju nužde, osim ako je vaša ‘nužda’ bila ta da očajnički trebate čuti pjesmu s privlačnim refrenom i intenzivno katarzičnom dionicom, našalila se Taylor.

Zanimljiva je činjenica da je na Sveučilištu u New Yorku pokrenut i kolegij o fenomenu Taylor Swift, kroz kojeg studenti mogu proučavati njenu evoluciju u industriji glazbe, nasljeđe pop te country kantautora i ostale povezane teme.

Dala je i neke savjete

Kad je već riječ o studentima na NYU, CBS News prenosi da su im Taylorini obožavatelji nudili pozamašne svote novca ne bi li se mogli ‘dočepati’ ulaznica za ulazak u Yankee stadion. No, prema pravilima Sveučilišta, studentima je zabranjena prodaja ulaznica, kojih ionako ima u ograničenim količinama.

– Znam da može biti teško razumjeti tko i kada želiš postati, kao i tko si sada i u kojem smjeru želiš ići. Imam dobre vijesti: to u potpunosti ovisi o vama. Imam i loše vijesti: to opet u potpunosti ovisi o vama, poručila je Taylor.

Svoj je govor zaključila riječima da je griješiti neizbježno, ali i kada se neke greške ili loše stvari dogode, svi će se jednom oporaviti te naučiti iz toga.

taylor swift
Share via
Copy link
Powered by Social Snap