Pretraga

Teen zvijezda Bieber uhićen jer je drogiran vozio automobil

A- A+

Mega popularna glazbena zvijezda Jusin Bieber, uhićen je u Miami Beachu zbog sudjelovanja u uličnoj utrci te vožnje u drogiranom stanju. Pjevač je kako prenose svjetski mediji unajmio crveni Lamborghini s kojim je dakle napravio više prometnih prekršaja. Sporni se slučaj, odnosno uhićenje dogodilo u četvrtak u jutarnjim satima.

Sladunjava teen zvijezda Justin Bieber, mogao bi izgubiti dio popularnosti nakon slučaja od četvrtka ujutro. Naime 19-godišnjak je uhićen u Miami Beachu jer je sudjelovao u uličnoj utrci te vozio pod utjecajem narkotika, piše nbcmiami.com.

Izdvojeni članak

Bieber bez milosti: Težak 70 milijuna, a djed i baka mu žive u siromaštvu

Očevici govore kako je ilegalnu avanturu Bieber odvozio u unajmljenom Lamborghiniu crvene boje. No, više detalje bit će poznato nakon policijske istrage.

Planetarno popularnoj glazbenoj zvijezdi ovo je jedan u nizu incidenata u posljednje vrijeme. Prije nekoliko dana je posrnuli pjevač okupirao pozornost medija aferom ‘egg-gate’, kada je jajima gađao susjedovu kuću i na taj način prouzročio više od 20 tisuća dolara štete.

No, nakon policijskog uviđaja već tada se utvrdila povezanost Justina i droge. U njegovoj je kući naime pronađena određena količina narkotika, zbog čega je uhićen Justinov prijatelj Lil Za.

Teen zvijezda Bieber uhićen jer je drogiran vozio automobil
Share via
Copy link
Powered by Social Snap