Pretraga

Teen zvijezda Bieber uhićen jer je drogiran vozio automobil

A- A+

Mega popularna glazbena zvijezda Jusin Bieber, uhićen je u Miami Beachu zbog sudjelovanja u uličnoj utrci te vožnje u drogiranom stanju. Pjevač je kako prenose svjetski mediji unajmio crveni Lamborghini s kojim je dakle napravio više prometnih prekršaja. Sporni se slučaj, odnosno uhićenje dogodilo u četvrtak u jutarnjim satima.

Sladunjava teen zvijezda Justin Bieber, mogao bi izgubiti dio popularnosti nakon slučaja od četvrtka ujutro. Naime 19-godišnjak je uhićen u Miami Beachu jer je sudjelovao u uličnoj utrci te vozio pod utjecajem narkotika, piše nbcmiami.com.

Izdvojeni članak

Bieber bez milosti: Težak 70 milijuna, a djed i baka mu žive u siromaštvu

Očevici govore kako je ilegalnu avanturu Bieber odvozio u unajmljenom Lamborghiniu crvene boje. No, više detalje bit će poznato nakon policijske istrage.

Planetarno popularnoj glazbenoj zvijezdi ovo je jedan u nizu incidenata u posljednje vrijeme. Prije nekoliko dana je posrnuli pjevač okupirao pozornost medija aferom ‘egg-gate’, kada je jajima gađao susjedovu kuću i na taj način prouzročio više od 20 tisuća dolara štete.

No, nakon policijskog uviđaja već tada se utvrdila povezanost Justina i droge. U njegovoj je kući naime pronađena određena količina narkotika, zbog čega je uhićen Justinov prijatelj Lil Za.