Pretraga

Teško ćete ga prepoznati: Znate li koji se naš rukometaš nalazi na ovoj fotografiji iz djetinjstva?

Rukometna euforija ovih je dana preplavila Hrvatsku – naša reprezentacija ostvaruje izvrsne rezultate u dosadašnjem tijeku Europskog prvenstva 2020. Mi smo malo ‘stalkali’ naše rukometaše, a na profilu jednog od njih naišli smo na slatku fotografiju iz djetinjstva.

Da niste vidjeli ime profila, vjerojatno biste teško pogodili kako je riječ o kapetanu naše rukometne reprezentacije, Domagoju Duvnjaku. Na fotografiji su on (dolje) i sestra (gore), a objavio ju je kao rođendansku čestitku sestri Ivi proteklog proljeća.

Obrazovni karton rukometne repke: Dvojica igrača išla su u istu srednju, a Červar je po struci nastavnik hrvatskog

Duvnjak je rođen 1. lipnja 1988. godine u Đakovu. Ondje je završio i osnovnu školu, a omiljenu predmet bio mu je tjelesni. Nakon osnovne je upisao Gimnaziju A.G. Matoša u rodnom gradu, ali se u četvrtom razredu preselio u Zagreb, gdje je upisao IX. gimnaziju.

Budući da se već tada Duvnjak profesionalno bavio rukometom, ispite je u četvrtom razredu srednje škole polagao dopisno. Osim ekipnim sportovima, u mlađim se danima bavio i trčanjem.

A koje su škole (neki i fakultete) završili njegovi ostali suigrači u reprezentaciji, kao i Lino Červar, pročitajte na ovoj poveznici.

Teško ćete ga prepoznati: Znate li koji se naš rukometaš nalazi na ovoj fotografiji iz djetinjstva?
Share via
Copy link
Powered by Social Snap