Pretraga

The Hunger Games na potpuno novi način

A- A+

www.screenrant.com

Ekipa, poznata kao Screen Junkies, prošli je tjedan na YouTubeu objavila novi Honest Trailer, a ovaj su se put pozabavili filmom The Hunger Games. Komentirali su izgled građana Panema, ljubavni trokut Katniss, Peeta i Gale i pružili sasvim drugačiji pogled na film.

Druga strana filma The Hunger Games

Brett Weiner, Andy Signore i Dan Perrault napravili su parodiju trailera za The Hunger Games u kojoj, poznatim trailerskim glasom, na novi način gledateljima predstavljaju film, prenosi Huffington Post.

Video je na YouTubeo objavljen prije nešto manje od tjedan dana, a već sad ima preko 390 tisuća pogleda. Screen Junkies su, uz trailere za Avatar, Transformers i The Dark Knight, najavili još brojne druge  parodije.

Građani Panema kao u spotu Lady Gage

Osim što su u traileru naveli kako građani Panema izgledaju kao da se nalaze u spotu Lady Gage, teatralno su predstavili iznenadnu i čudnu ljubav između Katniss i dosadnog i bezvrijednog Peeta, dok bi Gale, mnogo zgodniji frajer, bio bolji izbor za nju. Ismijavaju Peeteovu umjetničku stranu, Katnissinu glupu facu i njeno neprestano penjanje po drveću.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap