Pretraga

TikTok omogućio postavljanje dužih videozapisa, pogledajte koje je sada ograničenje

A- A+

TikTok, kineska društvena mreža koja je popularnost stekla zahvaljujući svojem formatu kratkih i zabavnih videozapisa, upravo je predstavila nadogradnju koja će se posebno svidjeti onima koji vole gledati duže klipove.

tiktok

Foto: Unsplash

TikTok već neko vrijeme testira mogućnost postavljanja dužih videozapisa na platformu, pa su tako, primjerice, u srpnju korisnicima omogućili da postavljaju klipove koji traju i do tri minute. No, sada, više od pola godine kasnije, TikTok je predstavio još jedan novitet – videozapisi koji traju do 10 minuta.

-Prošle godine uveli smo duže videozapise, dajući našoj zajednici više vremena za stvaranje i zabavu na TikToku. Danas smo uzbuđeni što počinjemo s uvođenjem mogućnosti prijenosa videozapisa koji traju do 10 minuta, što će osloboditi još više kreativnih mogućnosti za naše kreatore diljem svijeta, rekli su iz TikToka za The Verge.

Izdvojeni članak

TikTok ima novu zvijezdu: Pjesme 15-godišnjeg Srbina glavni su hit, skoro svi ih pjevuše

Iako će duži videozapisi omogućiti kreatorima da budu kreativniji u svojem sadržaju, činjenica je da TikTok tako želi još više konkurirati YouTubeu, koji se itekako oslanja na nešto duži sadržaj. Međutim, kako prenosi The Verge, algoritmu kineske društvene mreže moglo bi teže biti procijeniti što njihovi korisnici žele nastaviti gledati.

Bilo kako bilo, ova promjena uopće nije loša, jer korisnici očekuju da će i sadržaj sada postati raznovrsniji. Podsjetimo, TikTok je stekao toliku popularnost da su i Instagram, YouTube i Snapchat napravili svoju verziju ove popularne društvene mreže.

 

 

TikTok omogućio postavljanje dužih videozapisa, pogledajte koje je sada ograničenje
Share via
Copy link
Powered by Social Snap