Pretraga

TikTok testira dugo očekivanu opciju koja će razveseliti mnoge

A- A+

TikTok testira opciju koja će značajno olakšati korisnicima da ponovo pronađu video kojeg su vidjeli listajući društvenom mrežom. Detalja još nema, no vjerujemo da će mnogi ljubitelji kratkih i zabavnih videa objeručke dočekati ovaj dodatak.

tiktok

Foto: Unsplash

Ako ste ikada listali TikTokom i naišli na neki video koji vam se jako svidio, ali ste ga nekim slučajem zaboravili sejvati, ova će vam vijest namamiti osmijeh na lice.

TikTok, naime, testira Watch History opciju zahvaljujući kojoj će korisnici moći ponovno pregledati klipove koje su već vidjeli. Stručnjak za društvene mreže, Matt Navararetweetao je screenshot pokazujući kako će ta opcija izgledati u ‘Content and Activity’ odjeljku u postavkama.

Detalja o novoj opciji, izuzev činjenica da je u testiranju, trenutno nema. Portal TechCrunch poslao je upit TikToku vezan uz Watch History, no tvrtka koja stoji iza kineske društvene mreže nije ništa konkretno rekla.

– Uvijek razmišljamo o novim načinima da unesemo vrijednost u našu zajednicu i obogatimo TikTok iskustvo, napomenuli su kratko iz TikToka.

Nepostojanje konkretne opcije za pregledavanja povijesti gledanja na TikToku, navelo je mnoge da potraže neka zaobilazna rješenja koja funkcioniraju, ali su izrazito komplicirana. Tako, primjerice, jedan od tih pothvata zahtijeva od korisnika da preuzme sve svoje TikTok podatke kako bi na koncu pronašao jedan željeni video.

Dakle, Watch History je dugo željena i očekivana opcija, koja će korisnicima TikToka i više nego dobro doći. Osim što će mnogima uštedjeti vremena, također će im omogućiti da s prijateljima podijele veći broj TikTok videa.

TikTok testira dugo očekivanu opciju koja će razveseliti mnoge
Share via
Copy link
Powered by Social Snap