Pretraga

Tragikomični oglas: Tražim djevojke za izlaske na visokoj nozi i u glavnim separeima

A- A+

Prije par dana je nepoznata djevojka M. K.iz Srbije objavila oglas koji zasigurno niste nigdje vidjeli. Naime ona traži dvije djevojke da joj se pridruže u izlascima na visokom položaju te u glavnim beogradskim separeima. Djevojke bi trebale ‘solidno izgledati’ te u stopu i bez pogovora pratiti svoju poslodavku / nalogodavku.

Foto: healthygirlsandwomen.wordpress.com

Izvjesna M. K. iz Srbije objavila je prije par dana šokantan oglas na Facebooku. Naime ova djevojka traži dvije ‘prijateljice’ za izlaske po eminentnim klubovima u Beogradu, s time da će sve biti na visokoj nozi i po glavnim separeima. Djevojke bi trebale ‘solidno izgledati’ te raspolagati određenim vlastitim financijskim sredstvima. M. K. je navela da ovakvim stilom života neće biti ugrožen obrazovni put kandidatkinja koje budu odabrane!

Izdvojeni članak

Studenti pokrenuli sistem oglasa za pronalazak ljubavi na prvi pogled

Evo i kompletnog natječaja, kojeg prenosi Press Online:

Potrebne su mi dvije djevojke solidnog izgleda koje su zainteresirane biti uz mene na svakom koraku. Nas tri bismo išle svuda zajedno, ja bih bila ispred, a njih dvije iza mene. Morale bi uvijek biti usklađene sa mnom (odjeća, šminka).

Od djevojaka se očekuje da me bez pogovora prate i podržavaju u svakom trenutku, kao i da moje mišljenje uvijek bude neprikosnoveno.

Za djevojke su osigurani izlasci u visokom stilu (glavni separe) , u ljetnoj sezoni to je ‘Blej voč’, a u zimskoj će to najvjerojatnije biti “Teatro” ili “Sinema”, kao i cigara po djevojci za svaku pauzu (“parlament akva blu”).


Napomena: potrebno je da djevojke raspolažu svojim novčanim sredstvima, a poželjno je i posjedovanje vlastitog vozila (ukoliko ne, onda je taksi obavezan, račun bismo dijelile).

Djevojke, vaše obrazovanje neće biti ugroženo ovim predivnim prijateljstvom. Garantiram vam dobar provod, dobre frajere, visoki položaj u društvu i nezaboravno fakultetsko iskustvo!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap