Pretraga

Trailer: Despicable Me 2

A- A+

stuffwelike.com

Universal Pictures otkrio je novi trailer za animirani film Despicable Me 2 u kojoj mali žuti minioni pjevuše svima poznatu pjesmu Barbara Ann grupe The Beach Boys.

Što je bolje od više miniona? Više miniona u 3D-u! Iako zlikovac Gru (Steve Carell) nije uspio ukrasti Mjesec u prvom nastavku iz 2010. godine Despicable Me, ipak je uspio ukrasti srca gledatelja kada je otkrio svoju nježniju stranu i posvojio tri napuštene djevojčice koje su se odjednom pojavile u njegovu životu. Film je tako uspio zaraditi 251 milijun dolara samo u SAD-u.

Film će ponovno režirati Pierre Coffin i Chris Renaud, a svoje uloge će reprizirati Steve Carell, Russell Brand, Miranda Cosgrove i Kristen Wiig. Nova postava uključuje Ala Pacina kao Gruovog neprijatelja i Stevea Coogana u još neimenovanoj ulozi.

Publika kojoj nije bilo dosta mrzovoljnog, ali simpatičnog protagonista i njegovih curica s velikim očima mogu se veseliti nastavku filma kojeg ćemo moći pogledati u srpnju 2013. godine. Do tada, dobro ispolirajte svoje 3D naočale!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap