Pretraga

Traže se volonteri za 4. Internacionalni festival animiranog filma djece i mladih

A- A+

VAFI, 4. Internacionalni festiva animiranog filma djece i mladih u Varađdinu i ove godine traži volontere. Ukoliko želite vidjeti kako je sudjelovati ‘iza zavjese’ na takvom nekom događaju, možete se prijaviti putem službene stranice festivala.

Svi oni koji su zainteresirani za volontiranje na 4. Internacionalnom festivalu animiranog filma djece i mladih, mogu se za to prijaviti na službenoj stranici VAFI festivala.

Traže se fleksibilni, energični, društveni i pouzdani ljudi

Volonterske dužnosti su raznolike, pa se ovisno o interesima, možete prijaviti za tehničku podršku, dočekivanje gostiju, pospremanje dvorana i slično. Odabrane volontere čeka rad, druženje, jedinstvena prilika za sudjelovanje u organizaciji festivala, i ono što je mnogima vrlo bitno, puno zabave. Kao što je navedeno na web stranici festivala, traže se fleksibilni, energični, društveni i pouzdani ljudi, koji će pomoći da se festival izvede na najbolji način i u pozitivnoj atmosferi.

Izdvojeni članak

Filmovi za koje je teško vjerovati da su bazirani na istinitim pričama

Volonteri dobivaju VAFI akreditaciju, majicu i zahvalnicu

Sve što trebate da bi se prijavili jest imati šesnaest godina, te ispuniti prijavnicu, kako bi vas voditeljica volontera rasporedila u smjene. Volonteri će dobiti VAFI akreditaciju, majicu i zahvalnicu. Prijaviti se možete ovdje.

Traže se volonteri za 4. Internacionalni festival animiranog filma djece i mladih
Share via
Copy link
Powered by Social Snap