Pretraga

Koji trend vam se najviše sviđa? Ove frizure bit će vrlo popularne u 2021. godini

A- A+

Kada je riječ o dobrom izgledu, postoji jedna vrlo jednostavna tajna za postići ga – osjećajte se ugodno u vlastitoj koži! Ništa nije toliko privlačno koliko samopouzdanje, a do njega ćete doći tek onda kada pronađete stvari u kojima se osjećate ugodno. Ista je stvar i s frizurom. Ako niste  još pronašli onu pravu, donosimo nekoliko novih opcija!

Foto: Unsplash

Trendovi u svijetu frizura se mijenjaju iz sezone u sezonu, pa tako svaka donosi nešto novo. Jedno vrijeme su se nosili samo pramenovi, a onda je došao balayage. Nekad je svaka druga djevojka bila stepenasto ošišana, a onda je došao trend ravnog šišanja. Svi su htjeli biti plavi, a onda je zavladala crvena.

Ako se vodite samo trendovima, velike su šanse da ćete kad-tad pogriješiti u odabiru. Nisu svi trendovi za svih, niti bi trebali biti. Na svu sreću, danas ne postoji jedan trend kojeg se mora slijediti, već ima nekoliko opcija između kojih možete birati. I naravno, ako vam se neka svidi, možete se uvijek držati iste.

Prije nego što vam nabrojimo nove trendove, želimo vas podsjetiti na glavni trend koji općenito prevladava u industriji ljepote, a to je priroda. Naglasak tako više nije toliko na samoj šminki koliko na brizi o koži, a slična je situacija i s kosom. Bitnije je da je vaša kosa zdrava i njegovana, jer tek tada će moći biti lijepa. Sad, nastavimo s nekim trendovima, koje predviđa poznati modni časopis Allure.

Izdvojeni članak

Mnogima omražena frizura vraća se u modu ‘zahvaljujući’ popularnoj Netflixovoj seriji

Neuredan bob

Proteklih godina je ‘lob’ bio među najtraženijim frizurama, a ove godine trendovi naginju ka još kraćim opcijama. Jedna od njih je i neuredan bob, a ovisno o tome kakvu kosu imate, dužina može varirati. Među lakšima za održavanje je ona do otprilike duljine brade, ili nešto duža. Ono što je bitno jest da kosa ima na težini u vrhovima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kaia (@kaiagerber)

Asimetričan bob

Za nešto hrabrije, postoji i opcija asimetričnog boba. Iste duljine kao i prethodne, s jednom bitnom razlikom – jedna strana je dulja od druge. Nije teško shvatiti zašto je ova frizura rezervirana za hrabrije, no s pozitivne strane, jednostavna je za održavanje. Možda je još bitnije napomenuti da će ova frizura pristajati gotovo svima, pa ako ne znate što biste, ovo je siguran odabir.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli taraji p henson (@tarajiphenson)

Pixie

Kratka kosa ima jako puno prednosti, a glavna je ta što nećete gubiti sate i sate na održavanje iste. Pranje i sušenje kose više neće biti glavno događanje dana, a vaša kosa će gotovo uvijek izgledati dobro, odnosno bit će zaista teško dovesti se u situaciju da ne stignete popraviti kosu. Postoji milijun različitih verzija ove frizure, pa sasvim sigurno možete pronaći idealnu za vas.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz)

Šiške

Iz nekog razloga, šiške prati loša reputacija. Govori se da ih je teško održavati i da rijetko kome stoje, no to je daleko od istine. Rijetko kome stoje one klasične šiške, no ove godine će popularne biti šiške iz 70-ih i one dugačke. Ironično, duge šiške su one koje su kraće – tek prekrivaju obrve, dok su šiške iz 70-ih dovoljno duge da uokviruju lice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bella 🦋 (@bellahadid)

Stepenasto

Svi koji su u potrazi za volumenom, znaju što im treba – slojevi. Uz volumen, dobit ćete i vrlo zahvalnu frizuru za održavanje, pogotovo ako volite valovitu kosu. Kako god da postižete kovrče, s ovom frizurom će vam biti ‘elastičnije’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Taylor Swift (@taylorswift)

Ravno

Dobar, stari klasik koji nikad ne izlazi iz mode, pa ni ove godine. Ovakva frizura vam neće stvarati previše problema, osim kada ju možda poželite nakovrčati – tada će vam vjerojatno trebati nešto više vremena. Osim toga, ovo je idealno za sve koji nisu skloni eksperimentiraju već samo žele imati zdravu kosu. Odrežite ispucane vrhove i spremni ste!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kendall (@kendalljenner)

Koji trend vam se najviše sviđa? Ove frizure bit će vrlo popularne u 2021. godini
Share via
Copy link
Powered by Social Snap