Pretraga

Trgovački lanac donira 200 tona svježeg voća i povrća za gotovo 30.000 hrvatskih školaraca

A- A+

Trgovački lanac Kaufland Hrvatska već treću godinu zaredom organizira natječaj „Kaufland škola voća i povrća“ te traži škole diljem Lijepe naše kojima će svaki tjedan donirati svježe voće i povrće. Natjecanje je dio društveno odgovornog projekta u sklopu kojeg će njihove poslovnice do kraja školske godine pokloniti preko 200 tona spomenutih zdravih namirnica za gotovo 30 tisuća učenika.

Foto: Kaufland

Na natječaj se mogu prijaviti javne osnovne škole bez plaćanja, a koje su od neke Kauflandove trgovine udaljene maksimalno 10 kilometara.

– Zadatak škola je nacrtati što više komada voća i povrća te osmisliti lik superjunaka Kauflanda koji brine o zdravoj prehrani i okolišu. Postoji jasno definiran sustav bodovanja pa će škole za svaki komad voća i povrća dobiti jedan bod, a stručni žiri odabrat će najkreativnijeg superjunaka koji će pratiti cijelu kampanju, pojašnjava Marija Franić, voditeljica Korporativnih komunikacija.

“Postani i ti super junak!”

Kroz novi moto “Postani i ti super junak i osvoji besplatno voće i povrće za svoju školu” Kaufland želi pozvati sve osnovnoškolce da postanu super junaci svojih škola te kreativnim prijavama osvoje zdrave obroke za svoje vršnjake.

Izdvojeni članak

Poznat iznos novca koji je Grad Zagreb donirao Sveučilištu u protekloj godini

Novi super junaci za školsku godinu 2019./2020. mogu postati sve javne osnovne škole u Hrvatskoj prema natječajnim propozicijama koje se nalaze na linku www.kaufland.hr/skolevip i krenuti u osvajanje bodova za ovaj važan projekt kojim će, osim što će osigurati voće i povrće za svoje učenike, osloboditi vlastita sredstva za neke druge aktivnosti koje također smatraju važnima.

Natjecanje je otvoreno do 17. svibnja 2019., stoga požurite i prijavite se!

 

 

 

Copy link
Powered by Social Snap